Aktywne Wpisy

BlackenedBlue +194
i ja kocham takie miejsca w polsce właśnie
źródło: temp_file4568750733017339450
Pobierz
Sandrinia +18
Była ankieta o najprzystojniejszego mężczyznę w Cyberpunku i zwycięzcą okazał się Adam Smasher, brawa dla niego!(。◕‿‿◕。)
Nadeszła pora na ankietę na najładniejszą żeńską postać, zachęcam do głosowania ( ͡° ᴥ ͡°) z uwagi na mało miejsca w ankiecie proszę wpisywać w komentarzu swoje faworytki których brakuje
#cyberpunk2077 #gry #pytanie #ankieta
Nadeszła pora na ankietę na najładniejszą żeńską postać, zachęcam do głosowania ( ͡° ᴥ ͡°) z uwagi na mało miejsca w ankiecie proszę wpisywać w komentarzu swoje faworytki których brakuje
#cyberpunk2077 #gry #pytanie #ankieta
źródło: latest
PobierzNajładniejsza żeńska postać w Cyberpunku?
- Wakako Okada xd 9.8% (76)
- Maman Brigitte 0.6% (5)
- Judy Alvarez 18.5% (144)
- Lizzy Wizzy 2.6% (20)
- Meredith Stout 3.2% (25)
- Hanako Arasaka 3.9% (30)
- Panam Palmer 40.6% (316)
- Rogue Amendiares 4.0% (31)
- Songbird SoMi 6.5% (51)
- Alt Cunningham 10.4% (81)

cześć mireczki, mam problem z tym gównem zwanym #esp8266, kupiłem to na aukcji https://allegro.pl/modul-sieciowy-wifi-esp8266-sterowanie-rs232-at-i6732915689.html do układu wgrałem firmware ESP8266 v0.9.5.0 AT Firmware z instrukcji http://home.agh.edu.pl/~bartus/index.php?action=efekty&subaction=arduino&item=7 Wgrywanie według instrukcji przebiegło dobrze, ale teraz mam problem w postaci braku możliwości wpisania jakiejkolwiek komendy AT. Na screenach to co widzę w putty i monitorze portu w arduino ide, błędy te pojawiają się po odłączeniu i podłączeniu VCC z esp. Ktoś wie co zrobić? Uwaliłem układ czy jakieś inne FW wgrać? Ręce już przy tym opadają (╯︵╰,)
źródło: comment_UK9ln3AMErppy8VBrSVHyivQjUHrxjOJ.jpg
Pobierzźródło: comment_thT3uUjmKYSVxAEfWiuKc2Z6q2RP1xQ2.jpg
PobierzMoże zmienić soft na jakąś inną wersje? Tylko jaką?
Moje podejrzenia:
- nie odłączyłeś stanu niskiego z GPIO 0 po programowaniu i ESP jest nadal w trybie boootloadera
- wgrałeś na ESP firmware skompilowany nie pod Twoją wielkość pamięci FLASH i nadpisałeś sobie sekcję rfcal z kalibracją radia przez co ESP nie wystartuje. Jeśli tak jest ESP powinno zgłaszać na prędkości uart 74880 coś czytelnego
a jakby usunąc cały FW z esp, a potem wgrać na nowo soft? pytanie, jak usunąć fw z esp?
źródło: comment_1eC1EyZN7YcouFgpgH0EWbuIpYSlHjyx.jpg
PobierzNO ELO mireczku.
Teraz na 100% nie będzie działać ( ͡°