Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +40
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +258
źródło: 1000009008
Pobierz

BYLEM U LORDA KRUSZWILA POD DOMEM !
SPRAWDZAJCIE FILM U MNIE NA KANALE ! :)
źródło: comment_GPUwF4VeAv0uY4aTmZUYJxAGVM5gPaWS.jpg
Pobierz@OutsiderTV a Ty byś się za normalną pracę wziął, bo z takim pyskiem to celebrytką nie zostaniesz
Zazwyczaj jest tu wysoki poziom, ale dziś dodaleś ten chłam. ))¯_(ツ)_/¯
Wypromowały je te głupie jednostki.
Ja w tym ścieku palców nie maczałem.
No spoko, ale nie zrównuj mnie jako użytkownika do poziomu tych od patosramów
Mam 26 lat i mi jakies gnoje jada ze mam sie zabic bo napisalem wpis na stronie na ktora zaden z was wcale nawet nie musial wchodzic jezeli cie to nie interesuje albo denerwuje :)
Skąd możesz wiedzieć ile kto ma tu lat hę?
Masz c-----y content którym każdy tu gardzi, czego nie rozumiesz.
A jesteś w gorących bo ci co mówili żebys usuną konto dostali dużo plusów, więc sobie nie schlebiaj.
Kto tu napisał żebyś się zabił?
*Tak piszą gimbusy na YT*
Tutaj mówią żebyś usuną konto...
Bo piszesz to na forum, a ja mam do tego prawo.
Myslisz, że pierwszy pojawiasz się z reklamą jakiegoś niszowego kanału z tematyką dla gimbusów?
Idź się reklamować
Btw nie pisałbym tego gdybyś to poprawnie otagował #polskiyoutube a, że nie otagowaleś to każdy kto ma ten tag zablokowany i tak to zobaczył
sam jesteś sobie winien
Jeszce ten tytuł "BYŁEM U LORDA XDD KRUSZWILA I SPUŚCIŁ MI SIĘ DO D--Y SPRAWDŹ TO NIE ZAPOMNIJ ZOSTAWIĆ SUBA" jak skisłem z polskiego yt