@rentonB: "23.11 Team personnel are only allowed in the pit lane immediately before they are required to work on a car and must withdraw as soon as the work is complete." Znalazłem w komentarzach coś takiego dlatego chciałem się zapytać
@SoloQu: ja mam wrazenie ze mechanicy ferrari specjalnie wybiegali dzis z garazu kiedy merc zjezdzal do pit lane, zawsze to jakis ulamek sekundy wiecej przy wyjezdzie, bo merc musial wyjezdzac z boxu pod innym katem
@przekojot: @rentonB: "Personnel are only allowed in the pit lane immediately before a pit stop and must withdraw to their garages as soon as their work is complete." to z kolei znalezione już na oficjalnej stronie F1 Merc i Ferrari DSQ Max wygrywa wyścig ( ͡°͜ʖ͡°)
@SoloQu: jest niedozwolone, chyba że team faktycznie zamierzał ściągnąć swojego kierowcę, ale w wyniku wydarzeń na torze w ostatniej chwili zmienił plany. Czyli dziś było tak: mechanicy Ferrari i Mercedesa byli gotowi do przyjęcia swoich bolidów, ale Lewis jako drugi kierowca mógł usłyszeć przez team radio "zachowaj się odwrotnie niż Kimi", czyli jeśli Kimi zjedzie - zostań na torze, jeżeli zostanie - zjedź. Czyli pitstop w ostatniej chwili odwołany z
#f1
on a car and must withdraw as soon as the work is complete." Znalazłem w komentarzach coś takiego dlatego chciałem się zapytać
Merc i Ferrari DSQ Max wygrywa wyścig ( ͡° ͜ʖ ͡°)