Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1212
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +375
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
urocze to było i mnie zaskoczyło bardzo, więc podziękowałem i poszedłem dalej. I teraz się zastanawiam czy ona nie chciała zagadać jakoś po prostu a ja to #!$%@?łem xD Co myślicie?
#pytanie #rozowepaski #podrywajzwykopem #podryw
tak jak ktoś pisał wczesniej, co za problem zagadać normalnie, w czym problem? ewentualnie to ona powinna pociagnac rozmowe jak byla zainteresowana a nie czekac na nie wiadomo co
A może faktycznie chciała mu oddać grosza? #!$%@? wie co tym babom może strzelić do głowy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@LanaDelRey: Bo jak facet odmówi, to będzie głupio i przypał. Albo uzna za desperatkę (serio, są tacy). A tak w naturalny sposób wywiąże się jakaś rozmowa, która może doprowadzić do początku znajomości albo spotkania.
@choochoomotherfucker: ojej kobieta znalazlaby sie w takiej samej pozycji jak sa faceci, straszne xDD
Komentarz usunięty przez autora
@Zoxico: Stówy by nie oddała
wam kobietom trzeba dać jakieś wykłady żeby nie #!$%@?ć kabaretów i hehe znaków tylko mówić wprost i samemu zagadywać jak zależy
Bzdurny toksyczny mit
Bardziej skłonni do podejmowania ryzykownych działań. Nic to nie zmienia w reakcji na rezultat. Jak już to mężczyźni dużo gorzej znoszą odmowę i zawody uczuciowe.
Czyli żeby do kogoś zagadać trzeba być zdesperowanym, no ładnie
@choochoomotherfucker: tak kończy się równouprawnienie.
Ja rozumiem, że kobiety się boją zagadywać bo mają mniejsze skłonności do podejmowania
@Naxster: Też piętnuję, sama jestem za równouprawnieniem w kwestiach damsko-męskich i jak mi się ktoś podoba, to działam. Ale mowa jest o zapraszaniu wprost i o tym, dlaczego mężczyźni to robią, a kobiety głupio kombinują. W sumie to facetom nikt nie każe mówić od razu "chodźmy na kawę/dasz mi swój numer", też mogą robić podchody jak kobiety ¯\_(ツ)_/¯