Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Witajcie spragnieni rezultatów mirkowie! Jak obiecałem, tak się stało.
Stworzyłem dla was obrazek świątecznego kitku, stworzony z avatarów osób które zaplusowały ten wpis.
W sumie użyłem do tego 6954 avatarów, niektóre z nich musiałem powtórzyć, aby dało się coś z tego skleić.
W sumie kwadracików wyszło 7107.
~ Wcześniej pisałem, że projekt finalny ukaże się dopiero 25 grudnia, jednakże stwierdziłem, że monotonnym i mało atrakcyjnym dla Was będzie wstawianie jego części przez ponad 100 dni. Natomiast, jeśli wyrażasz chęć zobaczenia kolejnego projektu z moim udziałem zaplusuj ten wpis, a będzie to dla mnie sygnał i zachęta do dalszej pracy.
Możliwy jest również maraton świątecznego kitku tworzonego co kilka dni z waszych avatarów, mający swoją finalizację właśnie 25 grudnia. Ale musiałoby to się cieszyć ogromnym zainteresowaniem, ponieważ pracy było przy tym co niemiara. Z całego serca chciałem w tym momencie podziękować @Cronox za pomoc przy kopiowaniu avatarów, bez niego trwałoby to dużo dłużej. (Jeśli chcesz aby maraton świątecznego kitku z waszych avatarów stał się rzeczywistością zaplusuj odpowiedni komentarz pod tym wpisem.)
Link do obrazka w lepszej jakości: tutaj
Atencjo przybywaj!