Znalezisko dotyczy francuskiego zamku Carcassone. Jakiś czas temu nawet na wykopie było głośno o kontrowersyjnej instalacji. Myślałem wtedy, że jest to instalacja która będzie tam maks tydzień czy dwa. Jakie było moje zdziwienie kiedy tydzień temu miałem okazję obejrzeć wątpliwą instalację na jednym z moich ulubionych zamków (byłem tam już w 2015).
Mam nadzieję, że materiał będzie dla Was ciekawy. Jeśli macie jakieś pytania śmiało zadawajcie je w komentarzach :)
__________________________________________________________________ Wołam zainteresowanych, którzy wyrazili chęć wołania. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Jeśli chcesz abym przestał Cię wołać to proszę napisz do mnie prywatną wiadomość.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
PS Przypominam, o możliwości śledzenia mojego tagu #roadtripbus gdzie publikuje różne rzeczy z obecnej podróży :)
@Papieska_kremowka: No mi się nie podoba, pytam o opinię innych :) Nie kwestionuje, że marketingowo to dobre posunięcie, uważam jednak że drugi najczęściej odwiedzany zabytek Francji takiego czegoś nie potrzebuje :)
Inna sprawa gdyby tak zrobił Szydłów, czy jakieś małe miasteczko aby było o nim głośno.
@MG78: co ludziom te zamki przeszkadzają? Na szczęście to można usunąć prędzej czy później. A takiej zbrodni, jakiej dokonano np. na zamku w Gniewie to wybaczyć się nie da.
Znalezisko dotyczy francuskiego zamku Carcassone. Jakiś czas temu nawet na wykopie było głośno o kontrowersyjnej instalacji. Myślałem wtedy, że jest to instalacja która będzie tam maks tydzień czy dwa. Jakie było moje zdziwienie kiedy tydzień temu miałem okazję obejrzeć wątpliwą instalację na jednym z moich ulubionych zamków (byłem tam już w 2015).
Mam nadzieję, że materiał będzie dla Was ciekawy. Jeśli macie jakieś pytania śmiało zadawajcie je w komentarzach :)
Wołam zainteresowanych, którzy wyrazili chęć wołania. Jeśli ktoś chciałby dopisać się do listy, proszę o zostawienie plusa przy przeznaczonym do tego komentarzu pod niniejszym wpisem. Jeśli chcesz abym przestał Cię wołać to proszę napisz do mnie prywatną wiadomość.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
PS Przypominam, o możliwości śledzenia mojego tagu #roadtripbus gdzie publikuje różne rzeczy z obecnej podróży :)
Czy taka forma sztuki Ci się podoba?
Inna sprawa gdyby tak zrobił Szydłów, czy jakieś małe miasteczko aby było o nim głośno.
@MG78: Na swojej liście powinniście mieć: Zagrać w "Carcassone" w Carcassone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
było tak: