Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść nieodpowiednia do przeglądania w pracy lub miejscu publicznym...
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ovation: dla mnie osoby które jarają się podziałem nocna / dzienna i robią z tego rytuał to najsłabsze s---------y

k---a mirko serious business, dawanie j-----a o pore dnia, mirko to i tak jeden wielki sciek gownowpisow i niepotrzebnych informacji, mimo czarnolistowania ich na ile to mozliwe
  • Odpowiedz
chodzi o to właśnie ze większość postów na nocnej tagowana była by,, przegrywa,,, a po co ludzie bardziej maja się dolowac?

Jak k----a nie potrafisz poprawnie napisać jednego zdania to nie zamierzam z tobą dyskutować, nara.
  • Odpowiedz
@PanStanislaw: czyli według twoich kryteriów kobieta by była wartościowa ma nie poddawać się emocjom, czyli zaprzeczać swojej kobiecości

Może lepiej nie wysilaj się więcej na te górnolotne przemyślenia, nieźle cię oderwało.
  • Odpowiedz
@PanStanislaw: po pierwsze nie znasz mojej definicji oraz widocznie nie znasz też kobiet, które z natury są emocjonalne i poddają się emocjom, p------y ci się emocje z rozwojem cywilizacji i technologii co mają do tego jaskinie nie wiem ( )

Może sobie odpuść co, poważnie.

Świadomie kontrolować emocje

xd litości...
  • Odpowiedz
@LanaDelRey: mmm...narcyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°) I pewnie ofiara efektu Krugera - Dunninga

@PanStanislaw: to tylko twoja generalizacja, próbujesz mi d-----ć bo nie masz argumentów merytorycznych, zostały ci ad personam, no i c--j no i trudno, ja przynajmniej podaję przykłady twojego braku kompetencji i nie odbiegam od tematu, ty skupiasz się już tylko na mnie

Ale musi cie boleć
  • Odpowiedz