Powikłania po różyczce mogą np powodować większą szansę zachorowania na alergie. Alergie wywołane szczepieniami są taką samą bzdurą jak autyzm wywołany szczepieniami.
@Kryspin013: suuuuuper. tacy jesteście mądrzy, ale już żaden nie potrafi odpowiedzieć dlaczego mój brat ma alergie na p-------n różnych rzeczy i musi codziennie brać leki. to na pewno nie jest na rękę firmom farmaceytucznym bo jak sam powiedziałeś "Utrzymywanie pacjenta w chorobie i leczenie go jak najdłużej jest
ale już żaden nie potrafi odpowiedzieć dlaczego mój brat ma alergie na p-------n różnych rzeczy i musi codziennie brać leki.
@Troester: Nom, na pewno od szczepionek przecież. Dowód anegdotyczny miałby nie zadziałać? Jakbyś chociaż obejrzał ten 5 minutowy film... Ale w zasadzie to i tak się za dużo od ciebie nie spodziewam. Wierzysz w co chcesz. Nie ma sensu przekonywać ludzi. Każdy może sam wybrać czy chce być ignorantem czy
@Troester: Aha. Rozumiem że wiara w SPIZEG w tobie silna, no bo jak inaczej wyjaśnić brak wiary w naukę. To mam pytanie l. Gdzie są kurła moje szekle?? Wiesz ile by kosztowało comiesięczne opłacanie setek tysięcy naukowców, milionów lekarzy, i innych ludzi zwalczających antywacki??? Odpowiem że k------o dużo... Co, NASA też twoim zadaniem kłamie, a ziemia jest płaska cnie?? Ogarnijcie się ludzie...
Napisał gościu wygłaszający swoją opinię publicznie za pomocą internetu, komputera, elektroniki czyli aktualnych wynalazków nauki xD
@Kryspin013: i jak to się ma do tematu rozmowy? te rzeczy są i działają, a tamte to jedynie wasze mętne dywagacje
To jest zawsze zabawne jak się czyta "wszyscy się mylicie, nikt nie ma racji" przy jednoczesnym założeniu, że ty oczywiście nie masz nawet cienia szansy się pomylić ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kryspin013: jeśli dla ciebie działanie elektroniki to to samo co jakieś ogólne zawiłe próby tłumaczenia nowych schorzeń bez cienia konkretu pomijając całkowicie indywidualne podejście do każdego człowieka z osobna ignorując kompletnie wszystkie szczegóły związane z jego zdrowiem
jeśli dla ciebie działanie elektroniki to to samo co jakieś ogólne zawiłe próby tłumaczenia nowych schorzeń bez cienia konkretu
@Troester: A zawiłe próby tłumaczenia zjawisk fizycznych? ( ͡º͜ʖ͡º)
No i z twoich komentarzy wynika, że nie masz absolutnie cienia wiedzy na temat metodologii naukowych. No i jesteś maksymalnie arogancki jak tylko się da.
#bekazradykalow #antyszczepionkowcy #proepidemicy #szczepienia #j--------e #s------------------e
@Kryspin013: suuuuuper. tacy jesteście mądrzy, ale już żaden nie potrafi odpowiedzieć dlaczego mój brat ma alergie na p-------n różnych rzeczy i musi codziennie brać leki. to na pewno nie jest na rękę firmom farmaceytucznym bo jak sam powiedziałeś "Utrzymywanie pacjenta w chorobie i leczenie go jak najdłużej jest
@Troester: Nom, na pewno od szczepionek przecież. Dowód anegdotyczny miałby nie zadziałać? Jakbyś chociaż obejrzał ten 5 minutowy film... Ale w zasadzie to i tak się za dużo od ciebie nie spodziewam. Wierzysz w co chcesz. Nie ma sensu przekonywać ludzi. Każdy może sam wybrać czy chce być ignorantem czy
Napisał gościu wygłaszający swoją opinię publicznie za pomocą internetu, komputera, elektroniki czyli aktualnych wynalazków nauki
@Kryspin013: i jak to się ma do tematu rozmowy? te rzeczy są i działają, a tamte to jedynie wasze mętne dywagacje
@
@Troester: Aha, czyli wybiórczo sobie teraz wybierasz w jaką naukę wierzysz a w jaką nie xD Ewentualnie to też spiseg
to w dalszym ciągu nie mamy o czym rozmawiać
@Troester: A zawiłe próby tłumaczenia zjawisk fizycznych? ( ͡º ͜ʖ͡º)
No i z twoich komentarzy wynika, że nie masz absolutnie cienia wiedzy na temat metodologii naukowych. No i jesteś maksymalnie arogancki jak tylko się da.