Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077
- #!$%@? JAKIE TO #!$%@? ŚREDNIAK 6/10, W OGÓLE TO JAKIŚ BORDERLANDS Z MAX PEJNEM I W OGÓLE #!$%@? TA GRA, ZAWOD ROKU
- 10/10 WE NIE HEJTUJ BOLZKIEJ GRY BO ONA JEST SUPER BO JEST POLSKA, SUPER NOC SUPER GRAFIKA SZCZELANIE NAJLEPSZE NOGI URYWA

Mirasy, błagam Was. Widzieliśmy ułamek rozgrywki, najprawdopodobniej wyreżyserowanej do bólu. Naprawdę chcecie drzeć szaty jak Rejtan, walcząc/białorycerzując ze względu na godzinę gameplayu? Jeżeli Ci się nie podoba - trudno, nie graj, ewentualnie poczekaj na jakieś mody (bo zgaduję, a wręcz jestem pewny że coś będzie dla marudzących na x, y, czy z). A Ty, futurystyczny rycerzu, daj sobie na wstrzymanie, bo ktoś obraził Ci grę. Jeżeli Ci się podoba - świetnie, czekajmy na premierę. Mi osobiście bardzo się spodobał urywek, czekam na więcej, ale nie mam zamiaru nawracać kogoś na siłę. Przeżywacie to jakby od tego zależał los Waszego życia. Pozdro dla rozgarniętych. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 3
@fraciu: a czy ja napisalem, zeby pisac o tym w superlatywach? Mialem raczej na mysli to, zeby spokojnie poczekac na demo czy inna mozliwosc, by samemu w to pograc i ocenic