@BooB: wszystko, ryby, burgery, tatar, ogólnie wszędzie praktycznie coś znajdę, lubię jakieś zmyślne, większość restauracji w olsztynie i poza olsztynem już przejadłem praktycznie całe menu :P
@kazzr: To i ja mam pytanie, skoro jadłeś już wszędzie w Olsztynie? Które miejsce polecasz najbardziej. Dodatkowo też które najbardziej pod względem stosunku cena/jakość.
@kazzr w dobrym mieście byłeś? Dobra pizza jest w Soprano, mają też inne dania ale ich nie sprawdzałem. Spoko też jest taxi kebab, fajne mają capsalony na ostro :)
@pheroni: to pizza + zupy, chyba odpada @ozymandiasz: tifi - dobre ryby, cudne manowce - wszystko spoko i dość zmyślne żarcie, sielanka za olsztynem jest spoko, smażalnia ryb w pluskach (wiecznie od #!$%@? osób, trudno o miejsce), karczma taka nie pamiętam jak się nazywa w gietrzwałdzie jest mega spoko. z cenami nie pomogę bo nigdy nie patrzyłem na ceny i nie pamiętam za bardzo @BooB: nie no
@kazzr: W okolicy? Sielanka pod Gietrzwałddem Austeria w Rychnowie Lalo w Ostródzie Restauracja w Hotelu Krasickim w Lidzbarku Warmińskim Steak House w Pacółtowie
kupilem se dziś ten polecany na wykopie keczup roleski i powiem szczerze ze myslalem ze bedzie lepszy no ale nie jest zly zeby nie bylo, ale czy go kupie drugi raz to musze sie zastanowic jeszcze
Oglądam tak sobie Rancho nad ranem i kurde widze ze dobre aplikacje ma na pulpicie Lucy jako wójt xD uTorrent i GTA4 xD #ranczo #heheszki #seriale #gry
#warmia #mazury #restauracja
@pheroni: to pizza + zupy, chyba odpada
@ozymandiasz: tifi - dobre ryby, cudne manowce - wszystko spoko i dość zmyślne żarcie, sielanka za olsztynem jest spoko, smażalnia ryb w pluskach (wiecznie od #!$%@? osób, trudno o miejsce), karczma taka nie pamiętam jak się nazywa w gietrzwałdzie jest mega spoko. z cenami nie pomogę bo nigdy nie patrzyłem na ceny i nie pamiętam za bardzo
@BooB: nie no
Sielanka pod Gietrzwałddem
Austeria w Rychnowie
Lalo w Ostródzie
Restauracja w Hotelu Krasickim w Lidzbarku Warmińskim
Steak House w Pacółtowie