Wpis z mikrobloga

Nie wiem, czy słyszeliście kiedyś o annpearl, która urzędowała na SU i zarabiała w cholerę żetonów. Akcje była podobna jak u Daniela, miała swojego kolesia, który wysyłał jej fałszywe żetony w ogromnych ilościach, żeby napędzić machinę zarabiania. Daniel te duże donejty pewnie dostaje, żeby przypiec innym dupę, na bank jedna z zaufanych osób mu je wysyła. #danielmagical
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prędzej bym się spodziewał ze wyświetla powiadomienia bez pokrycia. Przerzucanie tak kasy przez te serwisy jest opodatkowane i ma wysokie prowizje po stronie usługobiorcy
  • Odpowiedz
racja, ale jak to są przelewy na paypal w przypadku patostreamerow to 100% idzie dla nich

@olya: A co za różnica czy patostream czy stream z pykania w gierki? Prowizja usługi TipandDonation obowiązuje każdego. Co do fejkowych donejtów, to nigdy nikt mu nic takiego nie udowodnił, takie p---------e zawistnych wykopków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@olya: Jezu pamietam jak ja oglądałam, jak pijana się przewracała i gotowała różne rzeczy, ostatnio mi się udało akurat trafić na su jak była, zmieniła się strasznie
  • Odpowiedz
@olya: toć ona jak facet wyglądała :x i też pamiętam ją wiecznie narąbaną no ale widocznie miała łęb na karku skoro tak to wszystko ogarnęła. Wątpie żeby daniel na coś takigo wpadł.
  • Odpowiedz