Aktywne Wpisy
ElectroNICK +46
pilnapotrzeba +41
generalnie nie rozumiem ludzi którzy zarzucają przejeżdżającym brak reakcji. Kiedyś jadąc w pociągu późnym wieczorem - prawie pusty pociąg po kilka osób na przedział, w moim siedziałem ja i jakieś 2 dziewczyny osobno każda - wszedł do pociągu jakiś typek, większy, nabity, naćpany i #!$%@? i robił awanturę, darł ryja, gadał sam do siebie i kłócił się z konduktorka o której mówił że ją #!$%@?, usiadł się chwilę w naszym przedziale po
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Sytuacja z dziś: Z kolegą gramy sobie double jungle bo w sumie normalek i można się wyluzować, ale taki #!$%@?. Jakiś Riven main tryhard zaczął bóldupić od lobby, ale to zignorowaliśmy. Od początku gry szło całkiem dobrze, głównie dzięki nam, bo na 4lvl zrobiliśmy infernala i zgankowaliśmy lux, która grała solo bota na jakichś dwóch retardów (i to dosłownie, bo enemy cait pare razy później miała w dupie to, że ktoś robi jej plecy i #!$%@?ła w przód dalej) a i tak się #!$%@?ła. Dzięki nam enemy masterek został udupiony we własnej jungli, a diana z naszego mida dostawała darmowego feeda bo jak się #!$%@?śmy na Lux to przerzuciliśmy się na mida (lux pisała na all chacie jakieś wymyślone rzeczy, że niby ją flejmimy i mówiła, że "jesteśmy uselessami" podczas gdy sama robiła 1/4 z małą farmą). Ogólnie top dał radę solo, dzięki nam enemy jungla praktycznie nie istniała i mid dostał feeda, a jedynie bot był gównem. Najbardziej #!$%@?ący był brak wspracia teamu, bo lux flejmiła, a Riven się do niej dołączyła bo ta zaczęła jej lizać dupe, że niby jej honorka da ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dzięki mojemu R wygrywaliśmy wszystkie teamfighty, ale ofc Riven się zaczęła pluć, że ona to sama ugrywa z dianą a my nic nie robimy (#!$%@? z tym, że Diana dostała feeda od nas, a Riven nie miała zagrożenia w postaci enemy junglera). Była tak arogancka, że napisała iż te teamfighty, które ja ugrywałem dla nas Rką nie miały znaczenia i ona S O L O wygrała tę grę #!$%@?ąc topa.
Po zakończeniu gry Riven pisała do mnie, że dostane bana za uwaga - Wyzywanie Lux, podczas gdy jedyny mój flame w stosunku do niej to słowa "stfu, dog", bo 20 raz pisała te same wyzwiska do mnie i lizała dupsko Riven.
Kurła, skąd tacy aroganccy ludzie jak Riven się biorą?
Przy okazji murki, polećcie jakieś dobre gry na multi ( ͡° ͜ʖ ͡°) , tak do 50zł bo za bardzo nie mam w co grać, a w lola przez takich ludzi mi sie odechciewa.
#leagueoflegends #zalesie
Dodaje drugi raz, bo jestem dzbanem i zapomniałem otagować ( ͡° ʖ̯ ͡°).