Wpis z mikrobloga

Też macie tak, że jak sie stiltujecie podczas meczu w lolu to nie chce wam się już grać w nic innego?
Sytuacja z dziś: Z kolegą gramy sobie double jungle bo w sumie normalek i można się wyluzować, ale taki #!$%@?. Jakiś Riven main tryhard zaczął bóldupić od lobby, ale to zignorowaliśmy. Od początku gry szło całkiem dobrze, głównie dzięki nam, bo na 4lvl zrobiliśmy infernala i zgankowaliśmy lux, która grała solo bota na jakichś dwóch retardów (i to dosłownie, bo enemy cait pare razy później miała w dupie to, że ktoś robi jej plecy i #!$%@?ła w przód dalej) a i tak się #!$%@?ła. Dzięki nam enemy masterek został udupiony we własnej jungli, a diana z naszego mida dostawała darmowego feeda bo jak się #!$%@?śmy na Lux to przerzuciliśmy się na mida (lux pisała na all chacie jakieś wymyślone rzeczy, że niby ją flejmimy i mówiła, że "jesteśmy uselessami" podczas gdy sama robiła 1/4 z małą farmą). Ogólnie top dał radę solo, dzięki nam enemy jungla praktycznie nie istniała i mid dostał feeda, a jedynie bot był gównem. Najbardziej #!$%@?ący był brak wspracia teamu, bo lux flejmiła, a Riven się do niej dołączyła bo ta zaczęła jej lizać dupe, że niby jej honorka da ( ͡° ͜ʖ ͡°). Dzięki mojemu R wygrywaliśmy wszystkie teamfighty, ale ofc Riven się zaczęła pluć, że ona to sama ugrywa z dianą a my nic nie robimy (#!$%@? z tym, że Diana dostała feeda od nas, a Riven nie miała zagrożenia w postaci enemy junglera). Była tak arogancka, że napisała iż te teamfighty, które ja ugrywałem dla nas Rką nie miały znaczenia i ona S O L O wygrała tę grę #!$%@?ąc topa.
Po zakończeniu gry Riven pisała do mnie, że dostane bana za uwaga - Wyzywanie Lux, podczas gdy jedyny mój flame w stosunku do niej to słowa "stfu, dog", bo 20 raz pisała te same wyzwiska do mnie i lizała dupsko Riven.
Kurła, skąd tacy aroganccy ludzie jak Riven się biorą?
Przy okazji murki, polećcie jakieś dobre gry na multi ( ͡° ͜ʖ ͡°) , tak do 50zł bo za bardzo nie mam w co grać, a w lola przez takich ludzi mi sie odechciewa.
#leagueoflegends #zalesie
Dodaje drugi raz, bo jestem dzbanem i zapomniałem otagować ( ͡° ʖ̯ ͡°).
  • 3
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@GigaKuciapa: ludzie na normalach są nienormalni xD. Spinają się bardziej niż na rankedach, nie ogarniają macro game'u, przyczepiają się do czegokolwiek. Pamiętam jak raz chciałem wypróbować niestandardowy build pod Tryndamera, to przez całą grę (30 minut) się o to pluli i wyzywali mnie żebym kupił normalne itemy xD