Wpis z mikrobloga

@triuriru: Pomijając kto na to wpadł jest to debilne połączenie, pizza i tak jest wysokokaloryczna a dawanie do niej kolejnego tłuszczu to jak jedzenie słoniny smażonej na maśle fuj
  • Odpowiedz
@Swirek009: w polsce jak zjem 3 kawalki to jestem pelny, bedac we wloszech moglem zjeść całą pizze i czułem sie OK w sensie nie głodny, nie najedzony. Różnica jest ogromna. Inna mąka. Btw, widziales kiedys grubego wlocha !? :D
@triuriru polski wymysl to napackane sosy na pizzy.
  • Odpowiedz
@weakra: weź nie gadaj głupot o tym ,że włoska mąka mniej tuczy xD smak może być inny ale kalorie będą takie same

polski wymysl to napackane sosy na pizzy.

sos pomidorowy 50kcal , oliwa z oliwek 880kcal xD

Widziałem grube włoszki xD
  • Odpowiedz
@triuriru: we włoskich restauracjach prawie zawsze dostaje się oliwę, chleb i paluchy chlebowe. Nie musisz polewac pizzy oliwą. Mozesz wlac troche na talerz i zjesc ją z brzegiem pizzy, ktory jest pusty, bez skladnikow. Jak dostajesz chleb, to jesz go potem, czyszcząc nim talerz (tzn.masz jeszcze resztki sosu na talerzu, wiec zbierasz je tym chlebem i tak jesz). Co do kalorycznosci i tego czy pizza wloska jest tlusta itp.- Wszystko zalezy
  • Odpowiedz