Aktywne Wpisy
Potifara +27
„Nie, ale tak szczerze, to Wiewiór ma rację. W momencie kiedy powiesz — zdradzałeś dziewczynę — nie atakujesz dziewczyny, atakujesz gościa, o którym to mówisz" - Rafał „Takefun" Górniak w trakcie dzisiejszego programu federacji FAME podczas swojej transmisji na żywo.
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
mirki podczas mycia naczyn nagle ten element sufonu jebnal chlup no i byla mala akcja powodz. jaka mogla byc przyczyna? nierokrecone? samo puscilo? za długo woda byla puszczona? hm... dokręciłem i na razie jest git
#hydraulika #majsterkowanie #remontujzwykopem #kuchnia
#hydraulika #majsterkowanie #remontujzwykopem #kuchnia
Mirki kochane, jaki jest najlepszy patent, żeby ogarnąć komuś dentyste w UK i nie #!$%@? miliona monet? Jakieś ubezpieczenie czy coś takiego? Zaznaczam że ta osoba dopiero przyjechała do Anglii...
Dzięki
@Indikatiwus_presentusaktiwus no to to wiem, zakładam, że ma już nin i konto w banku...
odradzam. Drogo i #!$%@? to w Londynie standard. Bylem u kilku dentystow wlaczajac niby-szwedzka klinike na seven-sisters.
Za kanalowe zaplacilem 1500GBP, a nie mieli mikroskopu..
Lot o ~8 do Wwy, nawet 3h wizyta, lot o 18 do londynu i kolacje jesz w domu. 2-3x taniej, super profesjonalna obsluga, najnowszy sprzet.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.nhs.uk/using-the-nhs/nhs-services/dentists/understanding-nhs-dental-ch
ja raczej unikam takich standardow:
Za 5-tkę leczoną kanałowo zapłaciłbym w Wwie ok. 1000zł. Ty twierdzisz, że zapłaciłeś w Londynie 1/4 tej ceny. Londyn to duże miasto i wierzę, że gdzieś znajdzie się gabinet gdzie leczą zęby w cenie 1/4 tego co we dużo tanszej Warszawie. Ale nie wierzę, że jakość tej usługi mocno odbiega od tej z fotki powyżej ;)