Aktywne Wpisy

Djuk94 +129
Dlaczego ostatnio tak wszyscy eksperci nawołują, że będzie wojna, podczas gdy Rosja ma jak na razie problem z zajmowaniem miast na Ukrainie? Widzę, że ten sam spektakl, co z ekspertami od AI, którzy rok temu nawoływali, że za pół roku, a może nawet w ciągu paru miesięcy czeka nas wielki przełom, świat nie do poznania! I ugasło. Nie sądzę, że wojna z Rosją nam grozi w tym dziesięcioleciu po tym, co pokazują

kantek007 +182
Polacy najwieksi niewolnicy #praca
źródło: GI3eK2yWYAAEZJ9
Pobierz

#syntezatory #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki
źródło: comment_5Azi9wbsdmnxNaeho1MAIzMrCzyeGNvO.jpg
PobierzSzkoda ze nie mam talentu, lubię wygląd tych klasycznych syntezatorów.
Co do talentu, to szczerze mówiąc nie ma jakichś wymogów większych co do tego by używać syntezatory :) Teraz mam zamiar zainwestować kasę w system modularny Eurorack, jak pooglądałbyś filmiki ludzi na youtube, którzy prezentują różne moduły do Euroracka to tam talentu nie widać i zresztą nie trzeba, po prostu widać że cieszą się z tego że udaje im się jakieś dźwięki wydobyć ze sprzętu i
masz jakąś stronkę ze swoją muzyką?
No i polecam taką zabawę, przez nią można mieć nieprzespaną niejedną noc :)
A bawisz się Adobe After Effects bo dorobić wizualizację do tracków? tez można zarwać niejedną nockę:)
W zasadzie to z After Effects żyję :) Tzn w pracy używamy codziennie, choć do nieco innych rzeczy. Czasem myślałem żeby coś porobić z wideo tak żeby na youtuba wrzucać coś wiecej niż sam obrazek z podkładem muzycznym, ale nie mam sił do tego chyba ani pomysłów. Ale może kiedyś pokręcę jakieś klipy, bo np ostatnio latałem z kamerą i
@sensi: to się dobrze składa, może odpowiesz koledze @lipwig post wyżej, ja niestety sobie odpuściłem na poziomie Premiere Pro: za mało czasu na oglądanie i kopiowanie poradników z After Effects.
Co do kręcenia klipów, to też próbowałem lustrzanką 4k z dobrym obiektywem, ale u mnie nie ma ciekawych miejsc w okolicy, plus wiadomo, pora dnia wpływa na światło, tak naprawdę coś ciekawego bez
@sensi: no jakbyś mnie opisywał:) Malowałem, zdjęcia, filmy, muzyka, symulatory lotów, kucie noży, survival, poezja i proza w szkole średniej...
Ale nie żałuję, zawsze mam coś o czym mogę poczytać z zapałem, zawsze coś ciekawego do roboty, strach mnie ogarnia jak pomyślę,
źródło: comment_uOTzQFbBhr6uYfy6PrfrFhXHX4o1pybC.jpg
PobierzJak mieszkałem w UK to miałem takiego KORGa R3 z mikrofonem, mogłem zmieniać swój głos w dźwięki kosmosu;)
To Twój SoundCloud? Super brzmienia, kurczę, chyba sobie coś zainstaluje na tablecie i się znowu pobawię, narobiliście mi smaku. Lubie jak instrument ma drewniane/drewnopodobne wykończenie. przypomina mi się początek
źródło: comment_DHWuZyS3WVg079tgTlyktItMSiXLGBJy.jpg
Pobierz@sensi: Modular nie dla mnie ( ͡º ͜ʖ͡º)