Wpis z mikrobloga

@ribionat: To najlepszy ketchup jaki jadłem do tej pory, kupuję go od roku a dopiero teraz chciało mi się zerknąć na producenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ludzie polecają też Włocławek, dla mnie smakuje właśnie jak koncentrat i czuje się jakbym jadł pomidorową na kanapce.
  • Odpowiedz
@krootki: Gdzie pisałem, że jest najlepszy jakościowo? Napisałem o ilości pomidorów, ponieważ często na to ludzie zwracają uwagę i jest to najważniejsza rzecz, poza tym w smaku nie ma konkurencji, tak samo jak jego odmiana z dodatkiem czosnku i tymianku, która również #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Porównaj sobie skład z innymi badziewiami tortexo-podobnymi, skład Madero z czosnkiem poniżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
D.....a - @krootki: Gdzie pisałem, że jest najlepszy jakościowo? Napisałem o ilości p...

źródło: comment_VDYSEDjssK502tJPN1Lx3zXm3tHLaQ2x.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@DarkOfca: nie wiem, czy jest to najważniejsza rzecz (pomijając keczupy, które maja poniżej 100 g pomidorów) ale faktycznie tutaj skład jest bardzo dobry Tylko po co ten miód?
  • Odpowiedz
@krootki: Nie wiem, zapewne dobrze się łączy z tym czosnkiem, w podstawowej wersji go nie ma, znajdziesz tam tylko "cukier, ocet spirytusowy, sól, naturalny aromat goździków", pomijając koncentrat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz