Aktywne Wpisy
limitless93 +83
Twoja dziewczyna wymienia pikantne wiadomości z żonatym typem z pracy.
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
Fennrir +154
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
Załączam zdjęcie tego jegomościa (tak, wiem, robione ziemniakiem). Kot jest przemiły, sympatyczny, nie chowa się, chodzi za człowiekiem, daje się głaskać, brać na ręce, chętnie się bawi. Nie wykazuje żadnego strachu w stosunku do mnie ani niebieskiego. Jest w miarę czysty, ale nie miał obróżki. Nie mam niestety aż do poniedziałku możliwości podrukowania ogłoszeń i wywieszenia na osiedlu. Przejrzałam za to mnóstwo ogłoszeń kotów zaginionych i nie jest żadnym z nich. Napisałam też na krakowskiej grupie o zaginionych zwierzętach. Jedyne co mnie martwi, to żeby ktoś nas nie wziął za jakichś złodziejów kotów, bo ciężko uwierzyć, żeby taki ułożony kitku nie miał domu. Z drugiej strony kto normalny wypuszcza koty w mieście, gdzie mogą je przejechać auta, zjeść psy albo zakatować świry. Z relacji niebieskiego wiem, że od rana kręcił się w okolicach bloku i kiedy zaczął go głaskać, to wtedy już polazł za nim, no a resztę znacie...
Wołam @Madzialena bo chciała zobaczyć zdjęcie.
#koty #koteczkizprzypadku #znalezioneniekradzione #logikaniebieskichpaskow