Aktywne Wpisy
mirko_anonim +17
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Przez prawie 3 lata byłem samotny. Wcześniej dwa nieudane związki. Najpierw z borderką, a potem z taką manipulatorką, która prawie nabawiła mnie problemów psychicznych i kompletnie mnie zniszczyła. Z racji, że mam już prawie 27 lat i mieszkam w małej miejscowości wybór padł na portale randkowe i jednym słowem to jest dramat. Pary mialem, ale 90% par to osoby z nadwagą, często bardzo dużo.
Zdesperowany samotnością, zacząlem wybierać te
Szarmancki-Los +1059
Przypomniało mi się jak jakieś dwa lata temu jechałem rowerem przez okoliczne wsie i na uboczu znalazłem telefon. Miał kod blokady ekranu, jednak udało mi się znaleźć kontakt ice, ale nie udało mi się z nim połączyć.
Zacząłem więc stalking na fb wpisując imię i nazwisko pani która była podana jako ice. Nie udało mi się znaleźć jej profilu, ale znalazłem kogoś kto prawdopodobnie był jej mężem. Zadzwoniłem więc na messengerze i
Zacząłem więc stalking na fb wpisując imię i nazwisko pani która była podana jako ice. Nie udało mi się znaleźć jej profilu, ale znalazłem kogoś kto prawdopodobnie był jej mężem. Zadzwoniłem więc na messengerze i
Po przejrzeniu wpisów roszczeniowych stulejów na mirko mozna odniesc wrazenie ze roszczeniowe stuleje dysza nienawiścia do kobiet, bo podobno kobiety nie zwracaja uwage na ich tzw "osobowosci".
Ale jaka wartosc osobowosci ma roszczeniowa stuleja? Zadnej. Albo nawet gorzej - to jest wartosc ujemna. Co taka roszczeniowa stuleja wniesie fajnego do zycia dziewczyny? Zeby nawet nie wniosla nic. Roszczeniowa stuleja wnosi wartosc ujemna. Siebie i swoje #!$%@?.
Kazdy tzw "normik" ma duza fajniejsza osobowosc. Jest przy tym zazwyczaj sympatyczny i towarzyski.
Chad ma zas wszystkie cechy normika + jest do tego przystojny.
Zachowanie kobiet jest w tym przypadku absolutnie logiczne:
-1 < 0 < 1 < 2.
Gdzie -1 to roszczeniowa stuleja. 0 to guano gołębia. 1 to normik a 2 to chad.
To oczywiste ze kazda normalna laska woli chada chocby na chwile bo z chadem mozna spedzic fajnie czas. A kontakt z roszczeniowa stuleja to samobiczowanie sie.
Kazdy normalny czlowiek lubi spedzac czas z kims kto jest wesoły i radosny. Od spedzania czasu z wscieklymi stulejami w wuj agresywnymi nawet spedzanie czasu ze zdechlym i lekko podśmiardującym juz kotem wydaje sie byc duzo fajniejszym pomyslem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#bekazestulejarzy #przegryw #stulejacontent
Komentarz usunięty przez autora
"Ale się w sobotę #!$%@?łem a potem zerzygałem xD" typowa fascynująca przygoda normika
Komentarz usunięty przez autora
Nie uważam żeby było coś złego w tym
nie wiem skad Ty wziales taka teorie. nigdy sie z taka teoria nie spotkalem poza wysrywami na mirko.
znam teorie: wyglad to NIE WSZYSTKO. kasa to NIE WSZYSTKO. wzrost to NIE WSZYSTKO.
i to oznacza: jesli ktos jest od kogos brzydszy to moze to nadrobic na