Wpis z mikrobloga

Dzisiaj wyjazdowo koloński Mercedes. Końcówka lata, trzeba łapać ciepłe słońce póki jeszcze jest okazja a taki słoneczny zapach świetnie się do tego nadaje. Podobieństwo do diora? Początkowo. Ten bardziej daje ciezkim, cytrynowym proszkiem do prania, dior jest bardziej zmrożony i prawie "przezroczysty" w odbiorze.
A wy co dzisiaj nosicie, próbujecie zatrzymać lato czy już spieszy wam się do zapachowej jesieni?
#perfumy i trochę #fotografia
Pobierz Rootkins - Dzisiaj wyjazdowo koloński Mercedes. Końcówka lata, trzeba łapać ciepłe sł...
źródło: comment_t1AThbyvTphUelWiemKe7VLDU1VnJqME.jpg
  • 6
@dr_love nooo, łapa godna króla, właśnie tak sobie wyobrażam użytkowników tego zapachu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Daje radę ta nowa wersja? Mam mini z okresu 2007-2010 i aż boję się sprawdzać tych nowych wypustów
@Rootkins: to nie jest do końca nowa, 2013 rok, pierwsza z L'Oreal i pierwsza tym samym bez chromów. Trwałość 12h+ i projekcja zajebista. Mam tez resztki wersji Gucci, flakon wg batcha 2006 rok i różnica znikoma, parametry takie same. Miałem też Kourosa 2017 i sprzedałem :) był o połowe gorszy niż te dwa
@advert: tak, polecam też Lutensa Muscs Koublai Khan, tam to jest dopiero mocz! :)