Wpis z mikrobloga

Ja p------e ludzie, OLX to jest poważnie j----y rak i stan umysłu. Pozbywam się dość taniej rzeczy - mój poprzedni #iphone za 1200zl. W czwartek wieczorem zadeklarował się gość, ze przyjedzie po niego dziś między 9 a 11. Wydawał się konkretny, zadawał konkretne pytania, wczoraj wieczorem umówiliśmy się już ostatecznie i konkretnie. I co, zgadnijcie xD typa nie ma ani kontaktu z nim. Dlaczego ludzie nie szanują czyjegoś czasu i robią takie manewry? Telefon zapewne poszedłby w tym czasie na luzie dla innej osoby.

#olx #bekazpodludzi #zalesie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Insiders: ale jakim trzeba byc p-----m, zeby robic cos takiego celowo, bo watpie ze wczoraj o 22 byl zainteresowany, a nagle przez noc mu sie odwidzialo. Rano byl online, mogl napisac, ze nie - sorry, nie bedzie mnie. Nie, sorry, c--j ci w dupe - zartowalem. Nic z tych rzeczy. Przepadl jak kamien w bloto. Dla mnie to p------e
  • Odpowiedz
@Insiders: nie wiem. Zwykle raczej kupuje cos na olx, sporadycznie sprzedaje, a to wygodne. Lubie jak ktos przyjedzie do domu to odebrac, nie musze sie bujac z wysylkami, paczkomatami, widzimisie kupujacego. Najczesciej ludzie maja jakis tam rigcz i korzystaja z dotychczasowej formy komunikacji, ze cos tam, ze zaplanuj sobie cos innego w tym czasie, ze nie dadza rady jednak, ze sprzedaj komus innemu - spoko rozumiem to. Ale trafiaja sie
  • Odpowiedz