Aktywne Wpisy
Kolanka +423
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Zaledwie pół roku temu (╥﹏╥)
Choose One
XDDDDDDDD
Nie narzekam, szkolne życie miałem bardzo stresujące, nie wiem czemu ludziom za nim tęskno.
Gadanie o bezstresowym życiu w liceum to cecha lenii bez ambicji, którym wtedy nic się nie chciało, a teraz muszą tyrać za parę złotych. Dorosłe życie to dla mnie zbieranie owoców wcześniejszej pracy, gdzie nic nie muszę, kasy mam tyle że mogę sobie pozwolić na to, o czym jako nastolatek
@ciasteczkowy_otwur: O to to. Wtedy marzenie o byciu zawodowym producentem muzycznym byłoby choć trochę realne
( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
W moim przypadku jest rok 1995, nie mamy pojęcia o internecie a już zwłaszcza o CS, jeden kumpel na osiedlu ma PCta ale to straszny laluś i wszyscy mają go w dupie. Do 4 rano to my czasem siedzimy z kumplami na dworze, klepiemy dziewczyny po tyłku, słuchamy Queen na zmianę ze Liroyem (obecnie poseł Piotr Marzec) na podłym bazarowym kaseciaku. Czasem
to były tylko cztery ale naprawdę fajne lata grania w noge, zabawy w policjantów i złodziei, grania w chowanego itp
@ciasteczkowy_otwur: Jakbyś, zamiast grać w gierki, grał na pianinie to byś wspominał prawdopodobnie codzienne godziny ćwiczeń a nie wychodzenie z kolegami. xD
Mam dwa razy młodszego kuzyna który jest młodocianym pianistą z tytułami. C---a tam wychodzi, ze szkoły zwykłej do muzycznej, potem jeszcze ćwiczenia w domu.