Wielka szkoda tego odejścia. Gdyby nie ta kontuzja w 2015 roku i lawina kolejnych urazów, która po niej nastała, to byłby numerem 1 w środku pola Juventusu. Wspaniały piłkarz, jak dla mnie zdecydowanie legenda klubu i z jednej strony to dobrze, że pożegnał się teraz. Zostanie zapamiętany jako wielki gracz, a tak to prawdopodobnie rozmieniałby się na drobne z każdym kolejnym sezonem. Dzięki, Claudio!
#gdansk komunikacja miejska w Gdańsku to totalne gówno i od lat nic się nie zmieana. Na dodatek że gorąco w ch** to jeszcze jak już raz w roku człowiek zdecyduje się skorzystać to awaria. Podejrzewam że to norma. Jeździć w takich warunkach i jeszcze za to płacić? Dobrze ze do pracy jeżdżę na rowerze a w inne miejsca gdzie nie mogę na rowerze to samochodem. Współczuję studentom i innym co nie mają
@realbs Człowiek, który był wychowany w Juve, nie dało się go nie lubić, największa sentymentalna strata wraz z Gigim i Del Piero. Jeszcze Giorgio tylko został z prawdziwie bialoczarnych :(, ale rollercoaster tego lata...
@realbs przecież Claudio, z całym szacunkiem do niego, nie był nigdy na poziomie Pjanica więc jak mógłby być nr 1 w obecnym składzie? P.S. to oczywiście tylko moje zdanie.
#juventus #seriea
P.S. to oczywiście tylko moje zdanie.