No i wreszcie zakupiłem nowe krzesło do biureczka. Moim faworytem, aż do samego końca był Markus z Ikei, którego poleciła mi @patkaaa123 </3 Jednak, gdy usiadłem w "Jarvfjallet" wiedziałem, że to ten jedyny, najwygodniejszy. 599 zł, nie żałuję (na razie) ;p
@GrzegorzJestem: i jak, nadal w porządku? planuje niebawem kupić jeden z tych dwóch foteli. siedziałem na obydwóch, ale Markus wydawał mi się bardziej komfortowy... a niestety w internecie nie ma żadnych opinii na temat tego Jarvfjallet (╯︵╰,)
@pieczarkowy: ja brałem jak-można-wymyślić-taką-nazwę i póki co działa, jestem z niego zadowolony. Markus... mi osobiście nie podchodził, ale może z powodu za dużego wzrostu
@StaraSzopa: wybrałem Markusa, który w porównaniu do mojego wcześniejszego fotela (jakieś gówno z ekoskórą dla gracza za 300zł) jest dużo wygodniejszy do codziennego siedzenia po X godzin przy komputerze. wkurza mnie trochę brak regulacji oparcia, bo w tym tańszym fotelu mogłem sobie regulować odchylenie oparcia i nieco się położyć nawet przy komputerze, a tutaj już tego nie mogę zrobić. mogę jedynie odchylić cały fotel i zablokować, co niekoniecznie jest jakoś super
@StaraSzopa: fajniejszy będzie raczej ten nowy, bo sobie dostosujesz go idealnie dla siebie. nie wiem czemu, ale siadając na jednym z nich i opierając się miałem wrażenie, że się wyp$#@ole za każdym razem xD
Moim faworytem, aż do samego końca był Markus z Ikei, którego poleciła mi @patkaaa123 </3
Jednak, gdy usiadłem w "Jarvfjallet" wiedziałem, że to ten jedyny, najwygodniejszy.
599 zł, nie żałuję (na razie) ;p
wołam @GlobalEliteShop oraz @Andylon którzy doradzali.
#krzeslo #lifestyle #zycieralesa #ikea #fotel #gownowpis
Coś ty kupił...? Za jakiś czas wszystko zacznie ci klekotać
@GodlessMike: Nie każdy w domu chce mieć odpustowy fotel jak ze stuningowanego przez sebka GULFA III
Ja proponowałem Futurę (od polskiego Grospolu) - jedne z lepszych ergonomicznych przy tej cenie...
https://www.centrumkrzesel.pl/fotel-futura-3-s-24h/3302/p