Wpis z mikrobloga

#bekazkatoli
#gimboateizm
#katolicyzm
#ateizm

Największy ból dupy, tego co zdążyłem zauważyć, mają w większości osoby atakujące katoli xD

No bo spójrzcie panowie, panie -

Mamy takiego katola XD #!$%@?, czasem nawet coś napiszę o swojej wierze ale przeważnie nie obnosi się z tym na vipok.ru. Na różnych tematach nie napisze od razu "Dzieło Boga" XD tylko stara się rozmawiać jak człowiek (w przeciwieństwie do niektórych ale o tym później xd). Generalnie ma #!$%@?, wierzy to wierzy jego sprawa i nie wciska Ci tego na każdym kroku. Wiadomo, są skrajności ale jakoś nie aż tak zauważalne jak po stronie przeciwnej :D za to co się odjaniepawla u przeciwników.... XD

Spójrzmy teraz na typowego Witta Ateusza Gimbecjusza II, pogromce Katolandu XDDD

Gdy zaczęto wytykać wiek #gimboateizm nagle średnia wieku na wypoku wzrosła o 5-10lat (xDDD) Z moich obserwacji (jestem licencjonowanym debilologiem) wynika, iż większość Wojowników w Obronie Bezbożnictwa xD to tumany gorsze niż ludzie wierzący w jak to mówią "dziadka na chmurce" xD
Typowy Katol coś #!$%@? i skończy a taki debil (specjalnie z małej #pdk) uważa to za jakiś sport chyba xD Mamy kilku takich wojowników (nie wymienię z nazwiska bo RODO) można by ich nazwać liderami, przywódcami, oświeconymi niczym Kopernik łamiący teorię Heliocentryczną xD 80% czasu poświęcają na wytykanie katolikom jak bardzo ich wiara jest do dupy i w ogóle:D w ogóle słowo wiara i już zapala się u nich lampka jak to są takie z czujnikiem ruchu xd

Siedzi taki i nie ma co robić i nagle wpada na pomysł - atak na Katoli (to już 5 w ciągu tego dnia, no ale cóż, plusy same się nie nabiją XD). I ciągle te same argumenty czyli - Bóg w starym testamencie zabijał (to generalny argument w sumie xDD). Wysryw wpisów o tym jaka to nie jest beka z katoli pojawia się średnio 10 razy dziennie w gorących. Tak bardzo ich nie obchodzi wiara, że piszą o niej częściej niż sami zainteresowani XDDD ktoś tu ma chyba ból dupy, że ktoś przyjmuje inną TEORIE o stworzeniu świata (chyba, że są jakieś dowody już na ogólnie przyjętą TEORIE o wielkim wybuchu xDD tak wiem następnym razem użyj opcji szukaj #pdk xD).

Kiedyś na wypoku takie gówno się czarnolistowało a podejście czy katolików czy ateistów do takich ludzi którzy nie mieli co robić tylko atakować wierzących było w stylu "fuck off retard" hurr durr xDD jak tu nie wierzyć (o ironio xD) że przyszły wakacje i liczba takich wpisów i plusów do nich wzrosła o 324% (dane z dupy.pl) ale no NIE ZNAM NIE OCENIAM HEHE XDD

Tak czy inaczej tęsknię za czasami (czyt. Maj/Czerwiec XDDDD) gdy wierzący napisał, że jest wierzący i ludzie mieli #!$%@? czy odwrotnie tj. jestem ateistą i #!$%@? xd Teraz (podsyceni przez waleczną Gwardię Gimbostrażników Sprawiedliwości Naukowej) to i nawet katole reagują na wpisy typu jestem ateistą jakimś jadem, chociaż z reguły jad przeważa z drugiej strony xDD ale nie daj Boże (XDDDD) napisz, że "hehe no ciekawa teoria ale jestem wierzący więc kłóci się to z moimi poglądami" to zostaniesz wyzwany od idiotów itd. (mu synku mu).

Tak czy inaczej, jak w memie poniżej (jak myślicie, mógł go nawet stworzyć ateista mający beke z walecznych idiotów) widzę tych wszystkich bojowników xDD

P.S. Wierzę w swojego Boga, który nie do końca pokrywa się z wierzeniami katolickimi czy jakimkolwiek innymi jednocześnie nie odrzucam nauki. (to tak jak by ktoś chciał znaleźć na mnie argumenty xD)

Tak wiem, taguj #gimbokatolizm #gimboateizm czy co tam jeszcze chcecie xDD BEKA Z WOJOWNIKÓW WIARY I NIE WIARY XD MEMIK DLA PLUSÓW I LICZĘ NA GOWNOBURZE XD

JAKBY KTOŚ PYTAŁ TAK PIECZE MNIE DUPSKO JAK PO KEBSIE Z SOSEM OSTRYM xDDD
PlusCzyMinus - #bekazkatoli
#gimboateizm
#katolicyzm
#ateizm

Największy ból dupy, te...

źródło: comment_8w6YUzI3vj05BGgYSeDn4B8waZJfyrna.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PlusCzyMinus nie zgodzę się z tym co napisałeś, konstruktywna krytyka jest zawsze na propsie, choć przyznam, że niektórzy przeginają i zamienia się to w zwyczajne wyśmiewanie czyichś przekonań. Musisz też zrozumieć ateistów, żyjemy w demokratycznym państwie i poglądy innych wpływają pośrednio na nasze życie poprzez wybory. Społeczeństwo ostatnio wybrało partię prokatolicką, która wprowadza etykę chrześcijańską m.in utrudnienie dostępu do "pigułek dzień po". Prawdopodobnie większość ateistów szanuje ustrój demokratyczny, więc pozostaje im tylko
  • Odpowiedz
  • 0
@Hitelr przeszkadza mi każdy z tych tagów xD to znaczy żaden. Mam beke z obu stron konfliktu (XDDD SIRJUS BIZNES CONFLIKT) i pije do tego że jeszcze kilka miesięcy temu (PiS nadal był u władzy) nie było wysrywu takich komentarzy jak teraz xD były mini wojny ale jakoś nigdy w gorących nie lądowało to a Teraz to przepis na gorące instant xD
  • Odpowiedz
@PlusCzyMinus: Argumenty przemawiające za szkalowaniem kościoła katolickiego:
- jest utrzymywany z podatków
- nie płaci podatków
- miesza się w politykę
- miesza się w życie publiczne
- jest przeciwko in vitro
- jest przeciwko abrocji
- jego podejście do seksualności jest szkodliwe
- krycie pedofilii w swoich strukturach
- nie chce dopuścić do legalizacji związków partnerskich
- religia w szkołach
- symbole religijne w miejscach publicznych
itd.
Trochę tego jednak
  • Odpowiedz
  • 0
@Aedemkun i ta tendencja wzrostowa od Maja/Czerwca haha samozaoranie tych którzy twierdzą, że to nie przez wakacje wzrosło poparcie dla #bekazkatoli xDDDD beka z wszystkich stron konfliktu ogólnie ale z tej jeszcze większa :DD gurwa to ten złynny lider xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Aedemkun może i trwa ale nie zaprzeczalny BOOM jest własnie w tych miesiącach¯_(ツ)_/¯ ogarnijcie się bo jesteście gorsi niż katole na krucjatach xD tylko tym razem w internecie a nie na ziemi świętej xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Aedemkun #!$%@? co XD dziewczyno szanuj siebie jeśli pod wpływem randomów z internetu zmieniasz swoje poglądy to życzę powodzenia w życiu xD nie chodzi już o wiarę a o to że banda kuców była w stanie zmienić Twoje poglądy to ciekawe co będzie dalej XDD

TYLKO NIE WCHODŹ NA FORA ANTYSZCZEPIONKOWCÓW OK?
  • Odpowiedz
@PlusCzyMinus: Przekonali mnie do swoich racji, co w tym dziwnego? Katolstwo nie potrafi się obronić więc jest orane. Antyszczepionkowcy to zwykli foliarze więc nikogo inteligentnego oni nie przekonają. Trudno o to nie mając żadnych argumentów
  • Odpowiedz
  • 0
@Aedemkun
Okej ale np. Wierzysz w to, że zostaniesz kiedyś bogatą bizneswoman ale kilka osób z internetu XD wyjaśnia Ci czemu nie możesz - otóż bogaci się rodzą bogatymi przecież, bogaci nie mieszkają w Polsce, no i jeszcze parę argumentów. To co odpuszczasz bo oni tak stwierdzili xD? No ja na przykład jeśli w coś wierzę (nie koniecznie religia) to się tego trzymam bo samo słowo wiara mówi za siebie. Do tej
  • Odpowiedz
@PlusCzyMinus: Przecież Polacy się bogacą. Mamy 5 procentowy wzrost gospodarczy i klasę wyższą. Przekonano mnie do tego, tak samo jak można przekonać antyszczepionkowca do tego, że szczepionki nie są szkodliwe. Tylko ludzie ograniczeni pod wpływem racjonalnych argumentów nie zmieniają zdania. Zmiana zdania nie oznacza uległości. Po prostu zaczynasz rozumieć więcej niż przedtem. Zrozumiałem, że kościół rzeczywiście krzywdzi ludzi. Wyjaśniono mi, że aborcja, in vitro czy homoseksualizm nie są złe i należy
  • Odpowiedz
  • 0
@Aedemkun ja znam ludzi wierzących(katolików w pewnym sensie) a również nie mają nic do in vitro czy aborcji (no może nie takiej na życzenie bo zaruchałam bez gumy bo fajniej a nie jestem gotowa na dziecko xD tylko np. Gwałt, zagrożenie życia matki, niepełnosprawność płodu itp.) i wierzą w Boga normalnie xD jest wielka masa ludzi, którzy nie trzymają się wcale słowo w słowo to co jest napisane bo jak by nie
  • Odpowiedz