Aktywne Wpisy
Korba112 +1229
Czuje dobrze człowiek.
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
Zadzwonił na #999 facet i mówi, że jego dziewczyna powiedziała mu przez telefon, że się zabije i przestała odbierać telefony. Gość był 200 km od niej. Borderka z próbami samobójczymi w przeszłości. Mówi, że jedzie do niej ale jest przerażony całą sytuacją. Przyjąłem zgłoszenie, powiadomiłem policję i straż pożarną, bo potrzebne było #wejsciesilowe.
Przerażony wzywający pytał czy może się dowiedzieć jak się sytuacja potoczy. Mówię mu, że może
MisterMinister +659
Właśnie zadałem pytanie do UOKIK odnośnie terminologii używanej przez serwisy wypożyczające gry na licencji na czas nieokreślony (steam). Mianowicie czy w przypadku gdy nie jesteśmy faktycznym właścicielem licencji na daną kopię to czy sklep ma prawo wykorzystywać taką terminologię (zakup, sprzedaż, kupno). Ostatnio czytałem artykuł gdzie steam jawnie potwierdził że konto i licencje nie podlegają dziedziczeniu, co według mnie jest sprzeczne z terminem zakup, ponieważ zakup wiąże się z prawem do posiadania,
Wszystkie shity na czerwono. Zielone tylko dwa stable coininy.
Ostrzegałem a siciarze byli mądrzejsi. Hodlujcie, hodlujcie...
Te spadki powodują ludzie którzy #!$%@?ą a wy pozostaniecie
z portfolio nic niewartych tokenów. Ten szajs nigdy nie odbije.
Starych gówien nie pompuje się ponownie. W przyszłości będą
nowe "LEPSZE" bardziej gówniane shity pompowane dla waszych
następców. Tylko Bitcoin i tether!
Powiedział kiedyś idiota do wyleszczania...
#bitcoin #kryptowaluty
Te memy nie wzięły się znikąd
Przecież nam się marzy cena 1k$ z BTC. Im niżej tym lepiej. Przynajmniej rynek się oczyści ze scamów
Przez te gówna BTC tylko ucierpi i jego adopcja na pewno mocno się opóźni. Scamy zepsuły opinię całemu rynkowi
Jak Bitcoin tracił na dominacji w zastraszającym tempie to wyzywałeś ludzi od debili i Januszy, bo to #!$%@? wskaźnik. Dominacja nic nie znaczy i mają na to nie patrzeć. Teraz sytuacja się odwróciła i podniecasz się dominacją jak mała dziewczynka.
Dziś mimo że tych shitów jest nadal tak wiele BTC wracając do poprzedniego poziomu odrabia dużo większe straty niże wynosiły spadki dominacji (bo wtedy ciągle dochodziły nowe shity).
Zielone bo #!$%@? masz ustawione na stosunek do BTC to jakie moze byc. Zmien na stosunek do USD to zobaczysz ze wszystkie sa czerwone geniuszu.
Setki nic niewartych tokenów a wy w to wchodziliście. IOTA też rekordowe straty
@kooliber: No wiem o to chodzi. Przecież zawsze się porównuje w czym bardziej opłaca sie siedzieć. W shicie czy w BTC. Jak są na czerwono to znaczy tylko jedno. Wszystkie shity tracą w stosunku do BTC cały czas. Żaden nie rośnie do BTC
Komentarz usunięty przez autora
@herbacianymag: https://soundcloud.com/noded-bitcoin-podcast/noded-finance-live-qa-with-preston-pysh-recorded-1127#t=1:09:14
W tym samym czasie niektóre alty urosną kilkanaście/dziesiąt razy. Jak ktoś faktycznie trafi to dostanie kupe hajsu. A zresztą, żeby nie było że jestem gołosłowny- popatrz na wykresy z końcówki 2017 ( ͡