Wpis z mikrobloga

Bitcoin odzyskuje dominację w ogromnym tempie. Ponad 54%
Wszystkie shity na czerwono. Zielone tylko dwa stable coininy.
Ostrzegałem a siciarze byli mądrzejsi. Hodlujcie, hodlujcie...
Te spadki powodują ludzie którzy #!$%@?ą a wy pozostaniecie
z portfolio nic niewartych tokenów. Ten szajs nigdy nie odbije.
Starych gówien nie pompuje się ponownie. W przyszłości będą
nowe "LEPSZE" bardziej gówniane shity pompowane dla waszych
następców. Tylko Bitcoin i tether!

Na altach można więcej zarobić niż na Bitcoinie

Powiedział kiedyś idiota do wyleszczania...

#bitcoin #kryptowaluty
cyberpunkbtc - Bitcoin odzyskuje dominację w ogromnym tempie. Ponad 54%
Wszystkie sh...

źródło: comment_sRLYseqjKFhVlGNRO2lUUZVNQ0mS5zAM.jpg

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
@Smule: No jak to nie miało żadnego zastosowania a było tego setki i codziennie pojawiały się nowe. Wielka bańka pustych tokenów. Było widać po tym jak deweloperzy ochoczo wypuszczali co chwilę nowego shita byle się nachapać a ludzie brali...

Te memy nie wzięły się znikąd
cyberpunkbtc - @Smule: No jak to nie miało żadnego zastosowania a było tego setki i c...
  • Odpowiedz
@herbacianymag: Wszyscy wiedzą że BTC odbije. Czekaliśmy na to. BTC spadnie ale z nim wykrwawią się shity.
Przecież nam się marzy cena 1k$ z BTC. Im niżej tym lepiej. Przynajmniej rynek się oczyści ze scamów
Przez te gówna BTC tylko ucierpi i jego adopcja na pewno mocno się opóźni. Scamy zepsuły opinię całemu rynkowi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@cyberpunkbtc: Tylko tether, bo na 7 dni procentowo Bitcoin też spada. Ale tego to już nie powiesz, ani nie pokażesz.

Jak Bitcoin tracił na dominacji w zastraszającym tempie to wyzywałeś ludzi od debili i Januszy, bo to #!$%@? wskaźnik. Dominacja nic nie znaczy i mają na to nie patrzeć. Teraz sytuacja się odwróciła i podniecasz się dominacją jak mała dziewczynka.
Luszian - @cyberpunkbtc: Tylko tether, bo na 7 dni procentowo Bitcoin też spada. Ale ...

źródło: comment_UdpgvSIuNypPxbNcHkQpdfIAesi6ea6o.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Luszian: No, tylko że jak dominacja spadała to codziennie pojawiała się masa nowych shitów. To był wskaźnik 1 vs 1000, później 1 vs 1300, 1vs 1500 itd.

Dziś mimo że tych shitów jest nadal tak wiele BTC wracając do poprzedniego poziomu odrabia dużo większe straty niże wynosiły spadki dominacji (bo wtedy ciągle dochodziły nowe shity).
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc:

Wszystkie shity na czerwono. Zielone tylko dwa stable coininy.

Zielone bo #!$%@? masz ustawione na stosunek do BTC to jakie moze byc. Zmien na stosunek do USD to zobaczysz ze wszystkie sa czerwone geniuszu.
  • Odpowiedz
@Luszian: Jak BTC niedawno miał dominację 30 kilku % to pisałem że jeszcze będzie miał 80%, wtedy zafascynowani shiciarze mówili że jestem idiotą. Dziś już nie jest tak nierealne??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Setki nic niewartych tokenów a wy w to wchodziliście. IOTA też rekordowe straty
  • Odpowiedz
Zielone bo #!$%@? masz ustawione na stosunek do BTC to jakie moze byc. Zmien na stosunek do USD to zobaczysz ze wszystkie sa czerwone geniuszu.

@kooliber: No wiem o to chodzi. Przecież zawsze się porównuje w czym bardziej opłaca sie siedzieć. W shicie czy w BTC. Jak są na czerwono to znaczy tylko jedno. Wszystkie shity tracą w stosunku do BTC cały czas. Żaden nie rośnie do BTC
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc akurat tu sie nie zgodze. Jasne że na altach można zarobić o wiele więcej niż na BTC... tylko w czasie hossy. Myślisz, że ile teraz BTC urośnie ? Załóżmy te 25 000 dolarów. To będzie 4 krotny wzrost.
W tym samym czasie niektóre alty urosną kilkanaście/dziesiąt razy. Jak ktoś faktycznie trafi to dostanie kupe hajsu. A zresztą, żeby nie było że jestem gołosłowny- popatrz na wykresy z końcówki 2017 ( ͡
  • Odpowiedz