Wpis z mikrobloga

Dobra chłopcze, próbujesz porównać człowieka osobę myśląca, która ma swój charakter sposób myślenia itd żeby ją poznać trzeba czasu (ale skąd możesz wiedzieć o tym jak całe życie w piwnicy) , a ty #!$%@? tu mi z słonie odnośnie wyglądu, no #!$%@? to jest po prostu śmieszne jak jesteś wyjety z życia XD
@Phl1p0tt0: Wiesz co jest jeszcze smieszniejsze? I wystarczyly 3 moje wpisy zeby obnazyc Twoja oblude i hipokryzje?
To, ze ocenianie 2 atencyjnych nastolatek przez "stulejarzy" jest nie okey i jak tak mozna. Przeciez ich nie znaja!!
Ale ataki personalne i ocenianie mojego zycia i sposobu w jaki go spedzam, po TRZECH wpisach na vikop.ru jest jak najardziej miarodajde i w porzadku.

@Fexo: widzisz potrafisz tylko odbijać pałeczkę od tematu, a co do oceniania zabawilem się w was i popatrzyłem na twoje posty i tak sobie postanowiłem a co, w stosunku do was można kuracyjki, a co do chłopca, jakiś mały sparing możemy wykonać na macie, zobaczysz chłopca hehe
@Phl1p0tt0: Nie jest to odbijanie paleczki, oburzylo Cie jak mozna tak szybko oceniac i szufladkowac ludzi.
Postanowilem, ze najlepiej zrozumiesz ze kazdy tak postepuje bo jest to naturalny mechanizm.
Dzialamy skrótowo, bo gdyby nie te automaty to czlowiek nie bylby wstanie funkcjonowac bo brakowaloby mu czasu.
I tak zostales szczurem laboratoryjnym na przykladzie ktorego pokazalem Ci, ze postepujesz tak samo jak osoby ktorymi gardzisz i je obrazasz. ( ͡° ͜
@Phl1p0tt0: Ale w co brne? Fakty sa takie, ze czlowiek dziala na zasadzie automatow. Schematow, ktore pozwalaja mu funkcjonowac. Staralem Ci sie to uzmyslowic a nawet udowodnilem, ze dzialasz tak samo.