Aktywne Wpisy
lukasz-sumo +114
Hejka Mirki
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
Dobijcie mnie... Kończę dziś 32 wiosny, wczoraj uciekłem z Podlasia I #emigracja w okolice Berlina, zostawiła mnie narzeczona, boję się nowej pracy no i nie znam Niemieckiego.
Wczoraj w sklepie miałem takiego stresa robiąc zakupy że w głowie się nie mieści.
Ehhh dziś śpię u ziomeczka na podłodze i jutro pierwszy dzień w pracy i współpracownik ma mnie zabrać do siebie na mieszkanie na 2tyg.
Boję się Mirki :(
#
#danielmagical
Komentarz usunięty przez moderatora
To, ze ocenianie 2 atencyjnych nastolatek przez "stulejarzy" jest nie okey i jak tak mozna. Przeciez ich nie znaja!!
Ale ataki personalne i ocenianie mojego zycia i sposobu w jaki go spedzam, po TRZECH wpisach na vikop.ru jest jak najardziej miarodajde i w porzadku.
Postanowilem, ze najlepiej zrozumiesz ze kazdy tak postepuje bo jest to naturalny mechanizm.
Dzialamy skrótowo, bo gdyby nie te automaty to czlowiek nie bylby wstanie funkcjonowac bo brakowaloby mu czasu.
I tak zostales szczurem laboratoryjnym na przykladzie ktorego pokazalem Ci, ze postepujesz tak samo jak osoby ktorymi gardzisz i je obrazasz. ( ͡° ͜