Wpis z mikrobloga

@lakukaracza_: - przejęcie określenia #gimboateizm i nadania mu pozytywnego znaczenia

taktyczny majstersztyk zamiast się oburzać tak jak katole na beke z katoli to stosujemy zabieg odwrotny i sami się śmiejemy z siebie dodając do każdego postu gimboateizm i nazywamy siebie gimbusami co całkowicie traci moc w rękach przeciwnika
  • Odpowiedz
@lakukaracza_: Jak kończy? Zapowiadałeś walke z KK więc ja czekam na efekty twoje walki i jakieś zmiany w tej instytucji. Bo jak na razie to nic nie zmieniłeś a oplułeś jedynie katolików dla atencji.
  • Odpowiedz
Jak kończy? Zapowiadałeś walke z KK więc ja czekam na efekty twoje walki i jakieś zmiany w tej instytucji. Bo jak na razie to nic nie zmieniłeś a oplułeś jedynie katolików dla atencji.

@kulass: Nie dla atencji ale dla bólu tyłka @Brzytwa_Ockhama, to był mój jedyny krótkoterminowy cel. Chłopak wraca w poniedziałek, więc ma co odkręcać hehe

Długoterminowo tag będzie dalej działał i szerzył wśród potencjalnych wyborców RiGCz.
  • Odpowiedz
@lakukaracza_ ale kto to ten Moderacjii ? To jakiś włoch ( ͡º ͜ʖ͡º). Jak się odezwać ? Mam tu konto od 5 miesięcy, nie robie nic ambitniejszego od lurkowania, i komentowania( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
Gdybym przesadził wyłapałbym bana.

@lakukaracza_: Dobrze wiesz jak działa tu moderacja, obrażając katolików ciężko wyłapać bana ale jak we swoich wpisach zastąpiłbyś katolicyzm judaizmem to pewnie takiego bana dawno byś miał.

Nie moja wina, ze katoli obrazić jest tak
  • Odpowiedz