Wpis z mikrobloga

Czy ktoś ma namiar na tego dominika od lajtów??
Gośc jest tak nieudolny że aż mnie to boli. Czy on też jest aspołeczny jak Kononowicz i Major? Czy po prostu debil? Nie stać go by kupić laptop z przenośnym internetem? O co chodzi? Jestem gotów kupić komuś normalnemu Laptopa + kamerę i opłacać mu internet jeśli będzie dostarczał regularny content ze szkolnej.
#kononowicz #patostreamy
  • 10
  • Odpowiedz
@TimmiTimmi: @Fjutek: jeden niech sie nauczy pisac poprawnie a drugi o jakiej chorobie mowisz? Czlowieku ja place za netflixa, za filmy w kinie, moge zaplacic za szkolna. To nie jest dla mnie duzy problem, kamery HD kurza sie na polce, laptopa tez jakiegos moge znalezc albo wziac im z internetem za 100 na miesiac. Przestana nagrywac pojade i zabiore, co za problem?
Ale za to 100 chcialbym postawic warunek, by
  • Odpowiedz
@alfons-metody: Chcesz kupić Dominikowi(o ile tak ma w ogóle na imię) którego nigdy w życiu nie widziałeś, który raz na jakiś czas pojawia się na szkolnej laptopa, kamerę i opłacić mu internet? Człowieku, to nic nie zmieni.Joor nagrywa kiedy chce, a Knur to by chciał tylko kasę z tych lajtów i ma je generalnie w dupie. Zapomniałeś też, że Wojtek każe Knurowi załatwić swojego własnego komputerowca, bo ten jest jego.Tutaj raczej
  • Odpowiedz
@alfons-metody:
Z Dominikiem jest kontakt przez FB. Przesiaduje tam chyba czesto, sadzac z czestotliwosci, z jaka sa tu wrzucane screeny z jego profilu.
Wlasny kanal Konona to moje marzenie od dawna, ale to chyba nie nastapi- pasozyt bylby zazdrosny, a gdyby nie daj boze Bemben zarobil wiecej od niego, to pewnie rozwalilby mu sprzet o sciane.
Po drugie, jak przekonalo sie wielu, z Kononem nie da sie dlugo wspolpracowac. Kupisz mu
  • Odpowiedz