Wpis z mikrobloga

przypominam ze jak ktos dostanie w ryj to zostaja siniaki a na babie kazdy siniak sie trzyma bardzo dlugo (niech sie ktoras przewroci o stol albo stuknie o szafke to wyglada potem jak pobita - taka juz biochemia babiego ciala). ani nie macie zdjec ani prawdziwego potwierdzenia.

obie wersje sie roznia ale mozecie sobie wierzyc w co chcecie, pewnie przy calej sali jej #!$%@? na konwencie xD przeciez tam by sie zbiegla cala sala takich jak wy gdyby naprawde ja uderzyl

elo
#axeliocontent
  • 8
@krykoz: nikt tez nie pyta co robila u niego przez pol roku i za czyje pieniadze zyla. wondolowski pojechal z nia sprzedawac na ten konwent czego sama nie chciala robic.

temat pieniedzy czesto sie przewija ale nie wprost.

wg mnie to zenada, on nie byl jej rodzina zeby ja utrzymywac i tu sie trzeba doszukiwac powodow a nie w tym ze bywa dzbanem
@axeliokontent: w sumie masz racje od zawsze mam o niej jak najgorsze zdanie. kiedy ktos #!$%@? ci z lodowki jak swoje to go po prostu nie szanujesz.

nie chodzi o to kogo szkoda tylko o madrusiow co to chcieli by ja ruchac ale na pewno nie utrzymywac. na 15 minut to kazdy by chcial babe, gorzej wytrzymac z taka dluzej
@axeliokontent: no wlasnie.................. nie masz klopotu to sobie koze do domu przyprowadz xD a ja mam mowic jak on nie odrozni tesknoty za jej dupa od milosci.

w te uczucie to wogle nie wierze

ze tez wariactwo zawsze sie wiaze z wykorzystywaniem innych, nie ma chyba wariata ktory by nie chcial zyc za cudze pieniadze, lezec, zrec i smierdziec. sugerowanie ze to nie jest wyrachowane bo po prostu tak wygodniej

kazdy