Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +14
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
szczurek_87 +25
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Pazdan niech jedzie w końcu na ten swój ukochany zachód bo tylko sabotuje gre i wczoraj 2 bramki padły przez niego.
To jest inteligentny piłkarz i on dobrze wie jak zaszkodzić Legii tak by nikt się nie domyślał.
Radović jeśli prawdą jest że rzucił się na Carlitosa - rozwiązać kontrakt.
Ta trójka musi koniecznie odejść z #legia jak najszybciej #pilkanozna
@Oskarek89: przecież wina przy pierwszej bramce pada na Nagy'a, że dał się ograć na skrzydle- gość wszedł jak w masło w pole karne i Pazdan musiał podwajać krycie. Reszta to nieszczęsna dobitka po rykoszecie.
Przy drugim golu próbował ratować sytuację wczesnym wyjściem- gdyby Astiz próbował biec za zawodnikiem zamiast od razu faulować może sytuacja inaczej by się rozwinęła.
Reszta plot to jakieś sianie fermentu, żeby
Coś więcej możesz napisać?