Wpis z mikrobloga

Drogówka - tak jest, prawie dokument

Botoks - o ja pierniczę, już do lekarza nie idę

Smoleńsk - coś tam być musiało, nie wierze w przypadki

@lakukaracza_: gdzie ty takie opinie słyszałeś? Przecież na wykopie było jedynie rozchodzenie żenady z tych filmów.
  • Odpowiedz
@adibor: spoza wykopu również nie słyszałem ani jednej pozytywnej opinii o tych filmach. Najwidoczniej OP się kręci wokół jakiejś patologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo, co bardziej prawdopodobne:

wymyślił sobie wszystko, by pokazać jaki to on jest och ach lepszy niż inni.
  • Odpowiedz
@Siotson: widać w dobrym towarzystwie się obracasz. O tym, że "Botoks" to dokument pokazujący 100% prawdy dowiesz się od byle Grażyny z fejsbuka. "Smoleńsk" no to raczej wiadomo jaka grupa chwali, może niewielka, ale zawsze jakaś (miałem w byłej robocie dwóch takich od "coś tam być musiało").
  • Odpowiedz
dowiesz się od byle Grażyny z fejsbuka

miałem w byłej robocie

@adibor: współczuję znajomych. Ja znam całe spektrum polityczne (i społeczne) osób. Ani jedna mi nie powiedziała, że te filmy są dobre albo coś w nich jest.

Stąd moje przypuszczenia, że OP sobie wszystko ubzdurał, bo tak może zaatakować przeciwny obóz polityczny.
  • Odpowiedz
Narazie nie widziałem żadnych komentarzy z bólem dupy a mam polubiłem na FB kilka tzw. pisowskich, czy katotalibowskich portali w stylu stefczyk.info . Za to ciągle czytam zjeb*w którzy już przedbiegach oskarzaja ze nie będzie emisji filmu czy będzie wielka draka . Ja #!$%@? widać kto tu ma problem . Na pewno znajdą się ludzie którzy ponarzekaja na tematykę filmu ale tak jest za każdym razem nie wiem po co drążyć temat
  • Odpowiedz
Sugerujesz, że to będzie takie samo nieprawdziwe gówno jak powyższe?

@Herubin: a pretenduje do czegoś więcej niż bycia po prostu filmem? Filmy zazwyczaj są nieprawdziwe, co nie czyni ich "gównem" (;. Afair Vega reklamował swój film jako pokazujący ukrytą prawdę, więc to, jeśli się nie mylę, insza inszość.
  • Odpowiedz