Wpis z mikrobloga

UWAGA TOWARZYSZE, PRZELEWY24 ZABLOKOWAŁY TRANSAKCJE RAHIMA BLAKA, BIERZEMY SZABELKI I IDZIEMY NA WAWEL.

Raz zrobili coś dobrze (w teorii przynajmniej, bo wiadomo, że to scam, ale czy powinni mieć prawo blokad?) i od razu afery xd

Film o cenzurze Rahimcoinów:
https://steemit.com/polish/@wideoprezentacje/sankcje-za-mowienie-o-krypto-walutach-serio-i-to-w-polsce

I jeszcze 10 dolarów. (Z drugiej strony nie liczy się treść, a popularność xd)

Film Andreasa:
https://steemit.com/polish/@fervi/bitcoin-q-and-a-gieldy-identyfikacja-i-kontrola-pl

Adres dotacji: 37X3wakVYG1L22g4c7fePzxfj4apxW8MkB

#bitcoin #kryptowaluty
fervi - UWAGA TOWARZYSZE, PRZELEWY24 ZABLOKOWAŁY TRANSAKCJE RAHIMA BLAKA, BIERZEMY SZ...

źródło: comment_gKqn0XD35f56ohcE7Ki9dweLdXOsZ5yl.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pawlo74: Może trzeba :D Serio, no nie wiem. Strasznie kijowa sytuacja jest xd Boli mnie ogólnie nierzetelność na Youtube. Rozumiem, gdy ktoś powie 80% prawdy, bo niektórych rzeczy nie wiedział. Ale chyba wystarczy mądrze brzmieć i już. To coś w stylu (ostatnio było, musiałbym szukać, bo cały "referat" opisałem), że Chiny chcą oprzeć swoją walutę na złocie i przyjmować zapłaty w ropie za jej pomocą. Oczywiście USA musi zaatakować Chiny,
  • Odpowiedz
Ale chyba wystarczy mądrze brzmieć i już.

@fervi: dokładnie mądrze gadać i być uprzejmym i sprawa załatwiona. Na tej zasadzie funkcjonują rządy i politycy. Ale bitcoin nie dba o poprawność polityczną bo tu chodzi o pieniądze i nikt tego nie kryje. Ci, którzy źle zainwestowali swoje pieniądze stracą je i nie ważne jak pięknie gadał ten czy tamten naganiacz. Wolny rynek bezlitośnie kara głupotę i uczy rozumu. Żyjemy w ciekawych
p.....4 - > Ale chyba wystarczy mądrze brzmieć i już.

@fervi: dokładnie mądrze gad...

źródło: comment_bxtXVhwjG67pIZYkEr2JEn8dYOcxhggN.gif

Pobierz
  • Odpowiedz
@pawlo74: No wiesz, to jest ogólnie spoko xd No, ale nie rozumiem, może dlatego Bitcoin jest bardzo dobry, bo opiera się na podstawowych instynktach (w sensie, że rozum zbudował projekt tak, by ludzie chcieli Bitcoina mieć)

Nie wiem, po prostu nie wiem :D Nigdy nie oglądałem filmu "idiokracja", ale podobno opowiada o naszych czasach.
  • Odpowiedz
@fervi: demokracja to jest właśnie to. Tylko akap, anarchia i rządy ogarniętych ludzi. Niech wreszcie ludzie zaczną głosować swoimi pieniędzmi a wtedy każdy głos będzie przemyślany. Zaglosowałeś poprawnie na odpowiednich ludzi wygrałeś. Źle? Przegrałeś i wyzerowałeś konto ale nic się nie martw drugi raz tej głupoty nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Tylko czy mądrzy ludzie to ci bogaci? Powiedzmy, że Paris Hilton (?? nie wiem jak ona tam ma xD) odziedziczy fortunę po ojcu. W teorii jak jest głupia to straci, ale może jej się uda i nie straci.

Ja osobiście lubię coś w rodzaju liberalizmu (może minarchizmu) - rób co chcesz, ale zgodnie z prawem (nie zabijaj, nie kradnij, blabla).

Chociaż wątpię czy dożyję takich czasów, więc mam swój
  • Odpowiedz
@fervi: jeżeli odziedziczyła i nie jest rozgarnięta to straci, widocznie nie należało jej się. Chodzi o to aby skończyć z pasożytnictwem. W demokracji ciężko pracujący finansują kombinatorów i leniów a w akapie leń będzie musiał iść do pracy a kombinatorowi będzie trudniej.
Zabijać nie będzie można ponieważ nie da się finansować wojen najazdowych dla samej tej idei warto inwestować w bitcoina.
  • Odpowiedz
@fervi: @pawlo74: Najlepsze jest to, że gdyby z dnia na dzień wszyscy uciekli ze steema i zostały by na nim tylko wieloryby upvotujące się za nic to na giełdzie ceny by to nie ruszyło ;) Ludzie by dalej kupowali "AKCJE TEJ PLATFORMY". Tak samo jak ceny shitów nie reagowały na ataki 51%
  • Odpowiedz