Aktywne Wpisy

lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc

Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
źródło: BA4022A9-3F40-4EAB-8812-D2BF92C19A69
Pobierz

Raz zrobili coś dobrze (w teorii przynajmniej, bo wiadomo, że to scam, ale czy powinni mieć prawo blokad?) i od razu afery xd
Film o cenzurze Rahimcoinów:
https://steemit.com/polish/@wideoprezentacje/sankcje-za-mowienie-o-krypto-walutach-serio-i-to-w-polsce
I jeszcze 10 dolarów. (Z drugiej strony nie liczy się treść, a popularność xd)
Film Andreasa:
https://steemit.com/polish/@fervi/bitcoin-q-and-a-gieldy-identyfikacja-i-kontrola-pl
Adres dotacji: 37X3wakVYG1L22g4c7fePzxfj4apxW8MkB
#bitcoin #kryptowaluty
źródło: comment_gKqn0XD35f56ohcE7Ki9dweLdXOsZ5yl.jpg
Pobierzźródło: comment_eDA3aDUqNnES4t3j2Lx5ZUNr4k1RBHDo.jpg
Pobierz@fervi: Żadne xd, na #steemit #takaprawda
@fervi: dokładnie mądrze gadać i być uprzejmym i sprawa załatwiona. Na tej zasadzie funkcjonują rządy i politycy. Ale bitcoin nie dba o poprawność polityczną bo tu chodzi o pieniądze i nikt tego nie kryje. Ci, którzy źle zainwestowali swoje pieniądze stracą je i nie ważne jak pięknie gadał ten czy tamten naganiacz. Wolny rynek bezlitośnie kara głupotę i uczy rozumu. Żyjemy w ciekawych
źródło: comment_bxtXVhwjG67pIZYkEr2JEn8dYOcxhggN.gif
PobierzNie wiem, po prostu nie wiem :D Nigdy nie oglądałem filmu "idiokracja", ale podobno opowiada o naszych czasach.
Ja osobiście lubię coś w rodzaju liberalizmu (może minarchizmu) - rób co chcesz, ale zgodnie z prawem (nie zabijaj, nie kradnij, blabla).
Chociaż wątpię czy dożyję takich czasów, więc mam swój
Zabijać nie będzie można ponieważ nie da się finansować wojen najazdowych dla samej tej idei warto inwestować w bitcoina.