Wpis z mikrobloga

Ale będę grał w #pillarsofeternity

Czuję się jak w podstawówce gdy trafił do mnie #baldursgate na płytach CD.
Do tego jest dla mnie wolny ( ͡° ͜ʖ ͡°) WTOREK, więc nikt nie będzie marudzić żeby wyjść.
Swoją drogą chyba sobie odświeżę baldura i #icewinddale .

Warto jeszcze zagrać w #neverwinter ? Pamiętam, że jak wyszedł to zraziłem się tym że w randomowych skrzyniach pojawiały się mega itemy. Strasznie mnie to zniechęciło, ale mogą to być moje urojenia po latach.
#crpg #rpg
Pobierz HT-Ron - Ale będę grał w #pillarsofeternity 

Czuję się jak w podstawówce gdy trafi...
źródło: comment_3ypKOW2TRHEnal1I02N33b4CMg5botpm.jpg
  • 12
@HT-Ron: Pillarsy oczywiście pykaj z dodatkami - warto :-) Jednak w jeden wolny wtorek to za dużo nie pograsz. Tutaj byś potrzebował wolnego tygodnia, albo dwóch :P

Co do Neverwintera (podstawki) to mnie irytowała schematyczność rozgrywki. Mam na myśli to, ze zawsze nowa lokacja, cztery prostopadłe drogi, na których końcu trzeba zebrać jakieś itemy fabularne. Do tego pełna randomizacja zbieranych przedmiotów i masa szajsu w źle zbudowanym ekwipunku. Dodatki były w
@Zorak: thx za info odnośnie dodatku. Poczekam jak wyjdą pozostałe dwa i wtedy zagram w drugą część Pillarsów. Podobno ciekawie gra się łotrzykiem jako głównym damage dealerem, a nie jako wsparciem.
Ja gram na xperii xz premium w baldursy i iwd i powiem, że nie jest aż tak źle.
Główna zaleta to mobilność. Dla mnie nawet lapek już nie jest wystarczająco mobilny.