@ThetaEpsilon: co roku gadali ze beda oledy to kiedys musialy byc. Nie bylo faceid wprzeciekach tylko brak homebuttona i sie przescigali z wymyskaniem gdzie bedzie (pod ekranem/ na powerbuttonie/z tylu)
Juz widzialem nawet typow co tworzyli kilkaset fanpage z roznymi koncepcjami a potem po premierze usuwali wszystkieoprocz jednego ktory sie sprawdzil i pisali ze przewidzieli
@pieczywowewiadrze: rok temu jednak były przecieki ze Apple „zainwestowało” w panele oledowe robione przez samsunga, wrzawa o tym była o wiele większa. Tam samo przed IPhone 7 Więcej się gadało o porzuceniu Jacka niż przed ip6s czy 6. Dokładnie pamietam, ze na początku przypuszczali home button pod ekranem, ale potem wyszło ze nie i będzie coś pokroju face id - co się sprawdziło.
Przed IPhone 7 były płoty o podwójnym aparacie w ip7+
Plotki pojawiają się co roku i w 80% sprawdzają się, jedyny większy ficzer o którym nikt nie miał pojęcia to
@ThetaEpsilon: pamietasz tylko to co zostalo powtorzone po premierze. A jedyne warte powtorzenia bylo to co sie sprawdzilo. Wszystkie koncepty i przecieki byly tak malo prawdopodobne ze ani zlotowki bys nie postawil na to. Po fakcie kazdy jest mądry „tak tak czytalem o tym”
@pieczywowewiadrze: nope, specjalnie zwracałem na to uwagę bo byłem ciekaw czy po ip7 znowu będzie tak, ze plotki się potwierdza.
Możemy wrócić do tego postu za dwa miesiące, ja mówię, ze nowy line up będzie się składać z 3 modeli (wszystkie ekran na cały telefon), jeden model będzie duży (na wzór plusa) z cena powyżej 999usd, drugi mniejsza wersja tamtego (pewnie uboższa w aparaty czy ram) i jakaś budżetówka z
Wiadomo już co pokażą we wrześniu? Jakieś wiarygodne źródło przecieków? Warto czekać na coś nowego?
chinczyki juz wypuszczaja etui, jak cos bedzie to dam znac
Juz widzialem nawet typow co tworzyli kilkaset fanpage z roznymi koncepcjami a potem po premierze usuwali wszystkieoprocz jednego ktory sie sprawdzil i pisali ze przewidzieli
Dokładnie pamietam, ze na początku przypuszczali home button pod ekranem, ale potem wyszło ze nie i będzie coś pokroju face id - co się sprawdziło.
Przed IPhone 7 były płoty o podwójnym aparacie w ip7+
Plotki pojawiają się co roku i w 80% sprawdzają się, jedyny większy ficzer o którym nikt nie miał pojęcia to
Możemy wrócić do tego postu za dwa miesiące, ja mówię, ze nowy line up będzie się składać z 3 modeli (wszystkie ekran na cały telefon), jeden model będzie duży (na wzór plusa) z cena powyżej 999usd, drugi mniejsza wersja tamtego (pewnie uboższa w aparaty czy ram) i jakaś budżetówka z
;)
Czyli tak
3 modele iphone - check
Wszystkie z ekranem na caly telefon - check
"maly" premium - check
"sredni" "biedacki"