Wpis z mikrobloga

widzę że tu dużo smutów na tagu więc dla odmiany coś pozytywnego: zgubiłem telefon za patelnią na drodze przed lasem. No i wiadomo od razu poszukiwania, trwały chyba z godzinę. Cały czas dzwoniłem z telefony kumpla i był sygnał, czyli nikt go jeszcze nie znalazł. No i po jakims czasie zdałem sobie sprawę że to bez sensu i zrezygnowany wrociłem do siedziby. Po chwili do ziomka dzwoni jakiś numer i jak się pewnie domyślacie - był to znalazca mojego telefonu ¯_(ツ)_/¯ zmówiliśmy się, dotarłem na miejsce i odebrałem telefon. Jeżeli tu jesteś cumplu to przypominam żebyś w koncu wysłał adres bo łycha czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#woodstock to magia elo
  • 3
@LogicU przecież telefon da się zlokalizować przez internet, po to są te całe konta Samsung, Apple i inne #!$%@? muje ( ͡° ͜ʖ ͡°) mi w pogo zamek od plecaka poszedł i od razu mnie o tym ktoś poinformował. Swoją drogą zajebisty festiwal, zajebisci ludzie, tylko szkoda że większość tam przyjeżdża tylko się #!$%@?ć. Ciężko znaleźć w miarę ogarnietą ekipę. Widzimy się za rok (
@LogicU
Telefon to jeszcze #!$%@?. Ja zostawiłem w niedzielę przy kranach saszetkę, z portfelem i telefonem w środku. Po dwudziestu minutach się dopiero ogarnąłem że jej nie mam, więc szybko tam poleciałem, ale już jej niestety nie odnalazłem. W poniedziałek rano, zanim poszedłem na policję, włączyłem drugi telefon i na fejsbuku znalazłem wiadomość, że jakaś dziewczyna ją znalazła w krzakach nieopodal i chce mi ją odesłać (ʘʘ)