Aktywne Wpisy
Kwas747 +142
Ej kojarzycie te mobilne kawiarnie na rowerach? Właśnie sobie zdałem sprawę że kawa w tym przybytku kosztuje 12 zł. Kumacie? 12 zł za kawę z budy na rowerze ? Tyle samo co w eleganckiej kawiarni w której obsłuży nas kelnerka, odbierze zamówienie, przyniesie kawe, rozliczy przy stoliku. Foodtrucki z burgerami za 50 i kawa z roweru za 12. Jak byłem w Neapolu to w każdej lepszej kawiarni espresso było za 90 centów
d4wid +319
Konfiarze i pisowcy (którzy sami setki tysięcy wpuścili) mają error w głowie.
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Ciekawe czy doktur Memcen już się wypowiedział
#polityka #sejm #bekazpisu #bekazprzegrywow #bekazprawakow #konfederacja #neuropa
Mirki wydaje mi się, że trochę zbyt często pije alkohol. Tzn. nie pije codziennie, często na tygodniu prawie nic, czasem trochę więcej jak trafi się mecz, ale w weekend już trochę lubię wypić. No niby nic złego i niektórzy powiedzą, że to normalne że z 3-4 piwka sobie wypije, czasem jakiś shot czy whisky, ale w sumie problemem nie jest tu ilość którą ostatnio zacząłem w miarę kontrolować i nie miewam już wielkiego kaca dnia następnego, ale problemem jest wg mnie to, że nie potrafię sobie jednak odmówić tej odrobiony alkoholu.
Czyli podsumowując problemem nie jest raczej ilość spożywanego alkoholu, ale raczej to, że mam problem aby sobie odmówić z 2 piwka wieczorem w weekend. Ktoś może był w takim położeniu i sobie jakoś z tym poradził?
#uzalenienie #alkohol #alkoholizm #motywacja #piwo #wodka #pijzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
pomyslisz o czyms co moze sie z tym laczyc
no i co zrobisz jak nic nie zrobisz
Czy masz w rodzinie czy otoczeniu alkoholików, ze zacząłeś mieć takie myśli?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@alejondro: nie 2 piwa przez cały weekend, a 2 w piątek, 2 w sobotę, 2 w niedzielę.
@fnord23: no bo nie pije codziennie, ale w weekend już tak i wtedy wg mnie te 3 dni to już za dużo dla mnie.
@GłuchaTowarzyszka: nie ma i nie miałem alkoholików w rodzinie.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis