Wpis z mikrobloga

Wypowie sie ktos na temat butow adidas Stan Smith?Czy nadal warto je kupic pomimo ze sa juz dosc dlugo w sprzedazy?Jesli nie warto mozecie polecic fajne sneakersy,ktre beda fitowaly do koszulek polo ;)
#modameska
#streetwear
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BolekLolek3: @Niestelrooy Stan Smithy bardzo fajne, zarówno te primeknitowe jak i skórzane. Wygodniejsze od Old Skooli, po praniu się nie rozpadają (chociaż z tym ostrożnie). Z innych fajnych buciszy to mogę podać taki standard: EQT 93/17, Ultraboosty, NMD, AirMaxy 97, Vapormaxy. Vansy też jak najbardziej, tylko z tymi może być niewygodnie przez pierwszy miesiąc. Polecam Ci polubić stronę Stealalert na fb, może któreś Ci się spodobają, a tam zawsze
  • Odpowiedz
@BolekLolek3: Miesiąc temu były przeceny na adidasie + do tego był kod ADI20 co dawało taką cenę. Przedwczoraj też ale za ~400zł czarno-złote i czarno-kremowe. Po prostu poczekać trzeba i na pewno się coś fajnego trafi, nie kupuj nigdy na szybko, bo ja popełniłem ten błąd i teraz mam NMD za 699 :/
  • Odpowiedz
@BolekLolek3: ze stanami jest taki problem ze sa k------o twarde, przynajmniej wersja z primeknitu, sciagajac je i zakladajac nawet pumy suede (budowa mega podobna) czulem sie jakbym chodzil po chmurze, ale da sie do tego przyzwyczaic
  • Odpowiedz