Aktywne Wpisy

IdillaMZ +46
#famemma
Ja rozumiem, że telefon się mógł nie podobać, ale pisanie, że jestem kolegą Adriana Polaka to moim zdaniem przesada już...
Ja rozumiem, że telefon się mógł nie podobać, ale pisanie, że jestem kolegą Adriana Polaka to moim zdaniem przesada już...

Wielu tu ma umowę o wynajem pokoju, czy mieszkania, weźmy że macie wpisany czynsz 1200 i umowę na dwa lata, a po 8 miesiach w środku sezonu grzewczego przychodzi właściciel i mówi, że ktoś mu daje 1600 i pakuj się ziom bo nowy zaraz przyjeżdża. Biznes to biznes, ale po to są kontrakty i umowy aby je chociaż szanować, a po tym co się dowiaduje z mediów to Carlitos jest zwykłą szmatą i to jeszcze taką dziurawą, nie za to że wybrał lepszą ofertę, ale o okoliczności w jakich to zrobił.
#wislakrakow #legia #ekstraklasa
Komentarz usunięty przez moderatora
Frajerstwem to jest nie płacenie piłkarzowi przez wiele miesięcy. Carlitos nie miał powodu czuć się jakkolwiek do Wisły przywiązany.
https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/wisla-krakow/marzena-sarapata-komentuje-transfer-carlitosa-do-legii-warszawa/gjbpdbm?utm_source=przegladsportowy_viasg&utm_medium=nitro&utm_campaign=allonet_nitro_new&srcc=ucs&utm_v=2
konkretnie :
Na przykład francuskiej Ligue 1. Z punktu widzenia klubu transakcja, do której doszło, była fatalna, ale piłkarz podkreślał wielokrotnie, że interesuje go tylko Legia. Wcześniej odrzucił lepszą ofertę z Dinama Zagrzeb. Niewiele można było zrobić w tej sytuacji. Oczywiście, można było się uprzeć i w ogóle nie sprzedawać piłkarza, mówiąc, że oferta z Legii jest zbyt niska.
@nightrain: @Gasquet:
@DoubleL: idąc do analogii kolegi @Gasquet:
Budowlaniec miał ofertę na budowę zamku, za wyższą kwotę, w zamian za śmieszne odszkodowanie dla budującego dom.
Budowlaniec zaszantażował, że jeżeli nie przyjmie oferty, to i tak nie dokończ budowy, bo