Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace chce niedługo sprzedac komputer i tu pytanie do was jaka byłaby optymalna cena za taki zestaw:

Mobo: asrock z370 killer sli
Cpu: i5-8600k
Chłodzenie cpu: fera 3
Gpu: gtx 1080ti 11gb aorus
Ram: 2x8gb patriot 3000mhz 16cl viper
Zasilacz: corsair RMx 650w
Dysk 1tb p300 i Adata su800 120gb(wiem, ze lipa ten ssd)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@duzeelobenc trochę przeginasz, ale możesz na test wystawić może się chetny znajdzie.
Ostatnio swój też wystawiłem i pisze do mnie koleś że chce kartę graficzną kupić (słowa nie pisałem o sprzedaży na części ) to mu odpisałem że ok płaci tyle co w ogłoszeniu q resztę daje mu gratis xd. Dobrze to robię ?
  • Odpowiedz
@Doleginho: sprzedaje, bo jedyne do czego uzywalem tego komputera to byl internet, granie w pubg/fortnite i czasem w lola ale to rzadko. Zdecydowalem, ze do tych czynnosci nie oplaca mi sie trzymac tak drogiego komputera. No i to, ze zadne fajne gry na pc nie wychodza.
  • Odpowiedz
@duzeelobenc: Na taki c-----y czas trafiłeś z tą sprzedażą, bo ci co są w temacie, czekają na nową generację kart graficznych od nv i procesorów od intela.

Zdecydowalem, ze do tych czynnosci nie oplaca mi sie trzymac tak drogiego komputera.

No przyznać trzeba że sprzęt komputerowy w c--j traci na wartości i nie jest to zbyt dobra inwestycja :P
  • Odpowiedz