Jest jakiś protip aby pokonać Wielka Brytanie bez czekania latami? Miałem 200 marynarki, która padła, na kanale la manche. Aktualnie ja mam 50 oni z 180. Lotnictwo nie daje rady. Jak kiedyś mogłem ich pokonać, tak teraz nie umiem ( ͡°ʖ̯͡°) #hoi4
@Nikic21: mi zawsze udawało się bombowcami wodnymi ze wsparciem (minimalnym) floty. Po tym już mogłem na spokojnie się desantować. Ewentualnie przewaga w powietrzu i spadochroniarze na dwa porty i tereny przyległe, i jak najszybciej, pod jak największą eskortą, jedna-dwie armie w ten rejon.
@wytrenowanykremowkarz nigdy sie nie destantowałem drogą morską. 20 dywizji spadochroniarzy mozna sobie ogarnąć do 1939/40 i atakować z powietrza. Podczas ostatniej mojej gry angole mieli z 40 dywizji, ale glupkowato ustawionych i bez problemu je okrążyłem, więc się da. Tylko musisz robic baardzo duzo samolotów od samego początku.
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#hoi4
Ewentualnie przewaga w powietrzu i spadochroniarze na dwa porty i tereny przyległe, i jak najszybciej, pod jak największą eskortą, jedna-dwie armie w ten rejon.
1. Nie wzywaj nikogo innego do wojny
2. Stworz Vichy
3. Wezwij odrazu włochó
4. Ląduj
a i pkt 0. focusy na marynarkę + zrób lotniskowiec
@Pituch: vichy stworzyć dlatego, bo mają marynarkę? Desant robić z Francji czy z innego kraju?