Aktywne Wpisy

say-my-name +13
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
p0melo +18
#programowanie #pracait #praca #korposwiat #nieruchomosci #programista15k #it #pracbaza #zwiazki
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
Jak to było możliwe, że Janusze w latach 90 budowali dwupiętrowe chałupy i każdy Janusz taką budował własnymi rękami w wieku 30 lat, a teraz pisdy w rurkach kupują klitkę 30 metrów kwadratowych na kredyt na 30 lat?
Kiedyś nie było pracy w IT, więc 90% chłopów
źródło: dom-typu-kostka-750x491
Pobierz

#neuropa #polska #powstaniewarszawskie
źródło: comment_WMdTWV6fIV2kRqvjPU7LNHXy8HmiluOl.jpg
Pobierz@jedyny_wolny_login: obyś trollował, ale na wszelki wypadek:
https://www.facebook.com/ambasadaniemiec/photos/a.929799973760816.1073741835.314120095328810/2055149817892487/?type=3&theater
@rzep szanuje mocno
@kinlej: Bo opuszcza się do połowy.
@miszo_balkan:
1) Ambasada Niemiec to raczej może przepraszać tylko za Niemców.
2) Jakby napisali o innych nacjach to zaraz podniosłoby się larum, że starają się winę z siebie zrzucić. Przecież jak ktoś powie, że coś zrobili naziści (precyzyjne określenie zawierające w sobie i Niemców i Austriaków i
Zresztą nie rozumiem do końca tych podziałów na lewicę i prawicę, gdzie każda strona uważa się za tą najlepszą, a po obu stronach niektóre ugrupowania nie mają rigczu, a i są ugrupowania, które go już mają tylko ciężko je dostrzec.
@Verdu: panie, milionom a nawet miliardom!
@ediz4: a ja nie mam za co przepraszać. Poza tym PW wpłynęło na to, że ogrom dolnośląskich zabytków został zburzony (tzw. burzenie na cegły), więc mogę być w-------y na tak bezsensowną decyzję. Jakby nie patrzeć, moja ojczyzna (tj. Dolny Śląsk) została ograbiona przez Polaków.
@JestemKaspi: xDDDDDD
@lewaq3000: A kto Ci każe? No chyba że jesteś Niemcem. Przeczytaj jeszcze raz co napisali
A w Polsce? W Polsce jest stabilnie, nie potrzebujemy imigrantów.