Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mircy i Mirabelki, pomocy. Jaki znacie sposób na zdobycie rozmiaru pierścionka zaręczynowego dla różowego?
Żadnych pierścionków w tym momencie nie nosi. Niedawno się przeprowadziliśmy w zupełnie nowe miejsce i nie znamy tu nikogo dlatego wysłanie kogoś na przeszpiegi odpada.
Mógłbym sam zmierzyć, jak śpi na przykład, ale ryzyko że się obudzi jest spore. Wtedy by się wydało i już by nie było by wyjścia. A widok jakiegoś sylwetki jakiegoś #!$%@? mierzącego ci palce to chyba słaba otoczka dla oświadczyn. No i za pierścionek służył by chyba ten sznurek.
Nie chcę też robić czegoś po czym domyśliła by się co planuję.

Pomuszcie, co robić? ¯\_(ツ)_/¯

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 23
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania Idzie na plażę. Na plaży zgarnij piasek. Narysuj duże serce i powiedz abyście razem w tym sercu odcineli swoje dłonie na znak waszej miłości. Potem możesz zrobić zdjęcie. Albo na miejscu zmierzyć jak nie będzie patrzyć.
Przy okazji wyjdziesz na romantycznego ( ͡º ͜ʖ͡º) Same plusy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@slapdash: fakt, niedoczytałem; można w takim razie szacować po wzroście, wadze, kształcie dłoni - tylko to nadal szacunki. Ewentualnie można porównać swój któryś palec (serdeczny często bywa podobny rozmiarem do środkowego u kobiety) z palcem wybranki
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: niebieski przejrzał mi pierścionki, zabrał średni rozmiarem (mam różne rozmiary na każdy palec) i akurat utrafił ;) ale skoro nie nosi to albo mierzenie na śpiocha, albo na oko, innej opcji nie masz.
  • Odpowiedz