Aktywne Wpisy
rozqrwiciel +1240
Dostałem przedsądowe wezwanie do zaprzestania naruszania dóbr osobistych, bo na osiedlowej grupie napisałem czym się trudni jedna z sąsiadek, która się wcześniej do mnie #!$%@?ła xDD
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
Co 1-2 tygodnie znajoma "Pani ze wsi" dostarcza mi jajka, jakieś warzywa i inne produkty z własnego gospodarstwa. Najczęściej jestem w mieszkaniu, więc od niej odbieram, czasami jak mnie akurat nie ma to otwieram jej zdalnie drzwi, zostawia, wychodzi.
Na grupie mieszkańców "elitarnego i priestiżowego" osiedla, które przyszło mi zamieszkiwać, ktoś wrzucił jej zdjęcie z pytaniem, dlaczego "takie osoby" są wpuszczane przez ochronę. Kilka osób (głównie Karyny) poparły, że przecież trzeba dbać o azyl, o bezpieczeństwo (czyt. jak ktoś nie nosi przynajmiej Gucci czy innego gówna to nie powinien przekraczać progu, żeby nie zaburzać poczucia estetyki szanownych państwa jego mać...). Szczególnie jedna Karyna spruła się dość mocno, że sobie nie życzy, że będzie interweniować itp.
Uprzejmie
Salido +217
Minął 18. (z 73) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
106 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
106 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
Mircy i Mirabelki, pomocy. Jaki znacie sposób na zdobycie rozmiaru pierścionka zaręczynowego dla różowego?
Żadnych pierścionków w tym momencie nie nosi. Niedawno się przeprowadziliśmy w zupełnie nowe miejsce i nie znamy tu nikogo dlatego wysłanie kogoś na przeszpiegi odpada.
Mógłbym sam zmierzyć, jak śpi na przykład, ale ryzyko że się obudzi jest spore. Wtedy by się wydało i już by nie było by wyjścia. A widok jakiegoś sylwetki jakiegoś #!$%@? mierzącego ci palce to chyba słaba otoczka dla oświadczyn. No i za pierścionek służył by chyba ten sznurek.
Nie chcę też robić czegoś po czym domyśliła by się co planuję.
Pomuszcie, co robić? ¯\_(ツ)_/¯
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
Sznurkiem chyba nie obudzisz dziewczyny, bez przesady :-P
Przy okazji wyjdziesz na romantycznego ( ͡º ͜ʖ͡º) Same plusy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ruok Niech ja dydatkowo upije dla pewności. Bywają ludzie z lekkim snem.
Zrób odlew jej dłoni i Twojej dla niepoznaki też, niby, że chcesz taką pamiątkę
Weź rozmiar z odlewu dłoni :)
Skutecznosc 100% :D
( ͡º ͜ʖ͡º)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}