Wpis z mikrobloga

Jak w #grudziadz ludzie są nastawieni na kibiców Falubazu? Strach jechać tam autem na zielonogórskich tablicach czy raczej normalne nastawienie mają ludzie?
#zuzel
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@casperod: nie no wiadomo xd Po prostu będę w okolicy i chętnie bym zobaczył stadion i mecz obejrzał, ale zachować się umiem więc żadnych szalików czy krzyków nie będzie :p
  • Odpowiedz
@Dzoomal: spoko, ja ostatnio byłem w zielonej na meczu właśnie jak grudziądz jeździł i mój kumpel (z zielonej) stwierdził że najlepiej będzie jak pójdziemy na trybune gospodarzy. Parę osób chciało mnie bić jak grudziądz wygrywał bieg, nie mogłem się powstrzymać ;p
  • Odpowiedz
  • 0
@Dzoomal jak nie zamierzasz robić trzody to normalnie możesz podjechać na parking gości i wejść do sektora gości, możesz też wejść na trybuny gospodarzy. Młyn na wyjściu z drugiego łuku więc tam nie siadaj. Przeciwlegla i pierwszy łuk bezpieczna
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@casperod ja tam zawsze siadam z gospodarzami bez szalika i zbędnych okrzyków i jeszcze nigdy problemów nie miałem szczególnie że teoretycznie i w Lesznie i wrocku specjalnie nas nie lubią
  • Odpowiedz
@Dzoomal: jakos nie spotkalem sie z dewastacja zielonogorskich blach. Jak juz kogos w regionie nie lubia to cokolwiek na W , CSW i CGR xD

ale poki nie parkujesz w skrajnych patodzielnicach to raczej nie ma co sie martwic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz