Wpis z mikrobloga

Dzisiaj spotkałem się z #ukrainka z #tinder. W zeszłym tygodniu spotkałem się z polką, ta nawet raz się do mnie nie usmiechnęła (no cóż, nie mam tych 185 cm wymaganych). Z ukrainką było zupełnie inaczej, cały czas uśmiechnięta, zarażała mnie dobrym humorem. Spędziliśmy razem chyba z 5 godzin, to była najlepsza randka z tindera, na której byłem. Polacy, wybierajcie ukrainki, to super dziewczyny.
  • 24
@deadboy: dołączę się. ZDECYDOWNIE, polki = księżniczki, które myślą, że wszystko im się należy (jedna sytuacja, gdy zapytała wprost ile zarabiam, zmieszany powiedziałem że między 25-30k to mnie wyśmiała), natomiast UKRAINKI = wulkany pozytywnej energii, zarażają uśmiechem + to tylko z własnych odczuć i doświadczeń - są bardziej naturalne i mają TO coś czego naszym kobietom brakuje. Nie chce generalizować.
@deadboy: Bo ogołnie dziewczyny ze wschodu są fajne, bardzo otwarte, życzliwe, urocze. Nie zachowują się jak wiele Polek, które przejmują modę z Zachodu i Hameryki, czyli zachowują się jak pozerki i uważają się za święte krowy. Polecam dziewczyny zza granicy w ogóle, nie tylko ze Wschodu. Choćby dla poznania różnicy. Też bym chętnie dla odmiany pospotykał się z jakąś, ostatnio pogadałem troche z dziewczyna ze Słowacji, tez fajne panny.