Mój tata zmienił w tamtym tygodniu samochód i jeszcze nie ma wyczutego sprzegła. Wracając z miasta razem z moją mamą zgasł im samochód na światłach i wywiązał się taki dialog. M: Dlaczego stoimy? T: Zgasł mi samochód bo nie dodałem gazu. M: To nasz samochód nie jest na rope? T: XDDDD #heheszki #logikarozowychpaskow #zzyciawziete
@Klawy_uzytkownik: No ale ten polak ma racje :P Automat jak kupujesz auto do 5 tysięcy 20 letnie to samobójstwo :D Koszt wymiany i obsługi o wiele droższy. Jak automat to tylko w nowych autach(15 letnich)
M: Dlaczego stoimy?
T: Zgasł mi samochód bo nie dodałem gazu.
M: To nasz samochód nie jest na rope?
T: XDDDD
#heheszki #logikarozowychpaskow #zzyciawziete
@Klawy_uzytkownik
Pewnie mial starego z duzym litrazem klekota, taki ci predko nie zgasnie. A kupił pewnie #!$%@? 1.4...
Koszt wymiany i obsługi o wiele droższy. Jak automat to tylko w nowych autach(15 letnich)
@Klawy_uzytkownik: W sumie samochód z silnikiem diesla na światłach też ciężko zdławić .
@Klawy_uzytkownik: ciekawe kiedy w tym zacofanym kraju ludzie skapnął się, że automat jest zajebistym wynalazkiem
Koszt wymiany i obsługi o wiele droższy. Jak automat to tylko w nowych autach(15 letnich)
@Niebadzlosiem: Kupujesz auto za 5 kola, wymieniasz skrzynie na 5 kola i za 10 kola masz rakiete