Aktywne Wpisy
wfyokyga +32
Dzień dobry
#laptopy
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Kiedy w końcu producenci laptopów będą w stanie zrozumieć że zwykłemu zjadaczowi chleba trzeba nie grzania się, nie n-----------a z wiatraków, dobrego czasu dzialania na baterii, sprawnego usypiania/wybudzania, ładnego ekranu i dobrej klawiatury i touchpada a nie 2 klatki więcej w jakiejś durnej grze?
Bo poki co rozumie to tylko jeden producent #apple
Co 3 gimbusiara 14-16 lat biega w tych koszulkach jakby do połowy uciętych z połową ciała na wierzchu ( pic related).
Ja nie rozumiem jak na coś takiego mogą pozwalać rodzice. Jakbym mial córkę i wyszłaby w czymś takim to bym ją tak o--------l że pół osiedla by słyszało.
Dla mnie jest to niedopomyslenia. Rozumiem dorosla kobieta bo albo chociaż niech ma te 18 lat ( co g---o w sumie zmienia ).
Nie jestem przegrywem czy innym piwniczakiem. Ale kłuje mnie w oczy to cholernie.
Przesadzam ?
#logikaniebieskichpaskow #modadamska #prokuratorboners ( nie wiem czy dobry tag ) #rigcz #kiciochpyta
@xPekka
Dobra, ale słychać potem gwałty na nieletnich itp. ja nie twierdzę że ubiór to jedyny czynnik, ale jakoś p---b na taką bardziej się nakręci raczej niż na kogoś stosownie ubranego do wieku.
To są jeszcze dzieci na Boga
@Von_Maras: to nie patrz
Komentarz usunięty przez autora
@konradzet to jest dramat jakiś
@borkovski boli mnie to że dziecka nienupilnijesz zawsze, i duży wpływ na zachowanie dziecka oraz relacje z rodzicami ma otoczenie.
@wypokk ale co to zmienia.
...Dla Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeczytałeś wogole wpis ?
@Von_Maras: zmienia to że równie dobrze mozesz porownywac nastoletnie matki
Dzieciom nie jest gorąco? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tylko brzuch, za chodzenie po plaży/na basenie w bikini też byś o--------ł?
Taki mamy klimat :P Jest naprawdę gorąco.
btw. Kiedyś tak samo mówiono o kobietach odsłaniających kostki :)
@wypokk nadal nic to nie zmienia w moim mniemaniu
@Antyfeminista istnieją krótkie spodenki. Normalnej długości.
pojedź do normalnego kraju i wtedy pytaj