Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +911
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +20
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

Chcesz być zawołany jak Wojtek odpisze? Zostaw plusa.
#bekazkatoli #bekazprawakow #cejrowski #katolicyzm
źródło: comment_9uMHYB7y3fy5qaKyvT037iO7i4g7NJQG.jpg
Pobierz@Cashandra89: czyli Korwin to lewak, bo on chce reformować gospodarkę w p---u xD
Dostarczysz w końcu spójną definicję Prawicy i Lewicy?
Jakby popatrzec z definicji rewolucyjnej, ti jest lewakiem bo zmienia porzadek.
Ale raczej patrzy sie z perspektywy definicji. Prawuca to wolny rynej i kapitalizm, lewica to "rownosc" i socjalizm, jeli tego nie wiedziales to obawiam sie co do tego ze mozesz byc lekko opozniony...
Ile masz lat, spytam znowu?
Ale juz ci podlinkowalem wikipedie, nie przeczytales calego artykulu
No wlasnie, czytales?
Tradycyjnie prawica popiera wolny rynek, w XX w jedynie skrajna prawica nie lubi kapitalizmu, a przecietna prawica to neoliberalizm - czyli liberalizm gospodarczy.
W sumie po co ja to tlumacze, jestes lekko opozniony to widac ;)
Za to raczej jie ma lewicy ktora by jasno sie opowiadala za wolnym rynkiem. To hest fundament lewicy - walka o rzekoma 'rownosc" czyli wieksze lub mnieisze ingerencje w gospodarke
@Cashandra89: rozumiesz to zdanie?
Ciągle zarzucasz mi lekkie upośledzenie. Czy ma to związek z twoimi kompleksami? Myślisz, że jesteś lekko upośledzony i próbujesz się dowartościować w internecie zarzucając to innym? W sumie
Jestes lekko opozniony czy o co chodzi? Cala prawica popiera wolny rynek, oprocz skrajnej - tonic niezwyklego, skrajne ruchy zazwyczaj sie czyms odcinaja. Wiec nie ma sensu ich brac pod uwage przy okreslaniu calosci.
Rozumiesz to? To ze skrajna lewica (abarchoprymitywizm) nie uznaje technologii i postuluje powrót do stanu przed rewllucji seksualnej, nie neguje tego ze lewica nie jest antynaukowa.
Po Twoich woisach,
Życzę dużo zdrówka, szczególnie psychicznego! A teraz idź być upośledzonym gdzieś indziej :)