Wpis z mikrobloga

#pozwolenienabron #strzelectwo #bron #gunboners

Pamiętam jak dziś, jak nieco ponad rok temu po jakimś poście na tagu #projektdedal postanowiłem ostatecznie, że choćby skały srały, to zrobię to pozwolenie i spełnię swoje marzenie z dzieciństwa (i nawet wrzuciłem na mirko wpis o tym xD)

No i parę dni temu dołączyłem do zacnego grona posiadaczy broni ( ͡ ͜ʖ ͡) Strasznie fajnie wrócić, ze swoją bronią, na strzelnicę na której - dzięki mojemu tacie - gdy byłem małym pyrtkiem stawiałem pierwsze kroki w tym temacie. Teraz, po parunastu latach, odwdzięczam się staruszkowi i to ja zabieram go ze mną - jaram się strasznie!

Póki co CZ P10C, na którego chorowałem od początku, dzieli szafę ze strzelbą Grand Arms GR-01 (czyli, chyba klonem Uzkona TR-X). W przyszłym tygodniu planuję odwiedzić Gunshelp i pomacać GH-15 - promesa już czeka ()
M4lutki - #pozwolenienabron #strzelectwo #bron #gunboners

Pamiętam jak dziś, jak n...

źródło: comment_7fa3D8oLMuljr1JhaetnShjSaLdZy6wB.jpg

Pobierz
  • 22
  • Odpowiedz
@irq11: Dzięki! Wiem, że tam działają, ale nie miałem pojęcia, że używają GH-15... chociaż mogłem się domyślić skoro cała strzelnica jest "oreklamowana" nimi :D W każdym razie dzięki za info, to tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że warto. Swoją drogą, jesteśmy w tym samym stowarzyszeniu - kiedyś Cię znajdę na spotkaniu :)

Z innej beczki. Jak strzelnica w Bośni? Słyszałem że jest tam os 400m? Jakie warunki i klimat? Można przyjść
  • Odpowiedz