Wymagania wspolczesnych kobiet wobec mezczyzn: - 185 cm - Wlasne m3 - Wlasne auto - min. 5k netto - bf ~11% - szerokie grono znajomych - dynamiczny charakter
Wymagania wspolczesnego mezczyzny wobec kobiet: - Ladne stupki
@vayana: najlepiej wylonac profesjonalne pomiary w klinice. Ale jesli ma krate na brzuchu (przy zalozeniu, ze nie jest suchoklatesem), nie ma tluszczu pod pepkiem i ma widoczne zyly na przedramieniu oraz barkach - to ma taki poziom. Jesli nie spelnia, pakij go@jak najpredzej. Btw. Ty spelniasz wymagania mezczyzn? ( ͡°͜ʖ͡°)
@vayana: eh, a co jesli przez twoje odmowe zamkne sie w sobie i juz nigdy nie uwierze w siebie? Pomyslalas o tym? Dla ciebie to glupia fotka stupek, dla mnie budowanie pewnosci siebie i nadzieja na lepsze zycie ( ͡°ʖ̯͡°)
@Baitka: Kurcze, lubię podziwiać damską urodę, ale stópki są u mnie dość daleko w hierarchii... nie wiem, może 5-6 miejsce. Choć jeśli już oceniać, to te ze zdjęcia faktycznie wyróżniają się ładnością ( ͡°͜ʖ͡°)
@Baitka ziomek, ładne stopy są zajebiscie ważne, ale zamiast narzekac i przyjmować pozycje ofiary to weź sie k---a w garść, nie czepiaj sie byle jakiej przyjemności by podbudowac tylko poziom serotoniny w organizmie by przezyc do kolejnego dnia, weź się za siebie, rób to czego się boisz, nie bój się popełniać błędów, ogarnij prace, pokaz że może być z Ciebie gość a wtedy będziesz miał tego co chcesz na pęczki, zmień
- 185 cm
- Wlasne m3
- Wlasne auto
- min. 5k netto
- bf ~11%
- szerokie grono znajomych
- dynamiczny charakter
Wymagania wspolczesnego mezczyzny wobec kobiet:
- Ladne stupki
#przegryw #rozowpaski
Komentarz usunięty przez moderatora
@Baitka: ej, a co to, bo nie wiem czy trzymać niebieskiego, czy kazać mu się spakować... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw. Ty spelniasz wymagania mezczyzn? ( ͡° ͜ʖ ͡°)