Wpis z mikrobloga

Moje życie jest p--------e. Gadam z 3 laskami i nie wiem na którą się zdecydować. Każda ma swoje plusy i minusy ale ja serio nie wiem XDDXD Jeden dzień bardziej chcę tą, drugi inną XD

1. Jest mega ładna, idealna w mój typ, kręcone włosy, niziutka, kształtna i ogólnie z wyglądu 10/10 dla mnie ale ma z-----y mózg, typ imprezowiczki jak to komuś coś mówi XD

2. Wysoka, ładna, długie blond włosy, figura marzenie, długie nogi ale znowu z mózgu taka jakaś niemiła z natury i mnie w-----a na dłuższą metę

3. Ładna w sumie ale nie jest w moim typie, tzn podoba mi się ale nie pociąga mnie tak bardzo fizycznie jak pozostała dwójka. Po prostu nie potrafię się przełamać żeby mi się podobała. Ale tutaj rozum na najwyższym poziomie. Rodzinna, pieroga ulepi, taka szara myszka dla anonka i myśle, że kochała by mnie i tylko mnie xD

Rozum mówi 3, c--j mówi 2 albo 1.

#p--------e #przegryw #zwiazki #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nietopies: Jak masz 15-25 lat to 1-2. Tylko się zabezpieczaj. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak już więcej oleju z wiekem Ci do głowy się wleje to 3.

Gorzej, jak zrozumiesz, że ważniejszy dobry schabowy niż poślady a takiej numer 3 już nie będzie.
  • Odpowiedz